Ishøj Kommune

Fælles sang, højtlæsning og spisning for børnefamilier

Del

Onsdag den 6. oktober kl. 17 inviterer Kulturium Bibliotek og Ishøj Kulturskole familier med børn i indskolingen til en aften med læsning, sang og spisning

Har du børn i indskolingen, og har du lyst til en aften med højtlæsning, fællessang og fællesspisning?

Så tag familien med til en hyggelig aften på Kulturium Bibliotek i Ishøj. Arrangementet hedder Ishøj Sammen – syng, læs & spis og aftenens tema er ’Efterår’.

Syng, læs og spis

Arrangementet starter med fællessang med medarbejdere fra Ishøj Kulturskole. Herefter er der højtlæsning og til sidst rundes der af med hyggelig fællesspisning.

Arrangementet foregår på Kulturium Bibliotek den 6. oktober kl. 17-18.30. Det er gratis at deltage og billetter bestilles på ishojbib.dk fra den 22. september. Der skal bestilles billet til alle deltagende personer. Bemærk at der er begrænsede pladser til arrangementet.

Ishøj Sammen med nyt tema i november

Et tilsvarende arrangement finder sted på biblioteket den 3. november, hvor temaet denne dag er ’Dyr’. Billetter til dette arrangement kan bestilles fra den 20. oktober.

Kontakter

Kathrine Hartzner, bibliotekar, Kulturium Bibliotek: katha@ishoj.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum