Middelfart Sparekasse

Fælles-jubilæum: Ledelse har tilsammen været 40 år i Middelfart Sparekasse

Del

Fordelt med 10 år til adm. direktør Martin Baltser og 30 år til vicedirektør Peter Møller har ledelsen i Middelfart Sparekasse været 40 år i sparekassen pr. 1. januar 2022.

Adm. direktør Martin Baltser (tv) og vicedirektør Peter Møller kunne 1. januar 2022 fejre, at de tilsammen har været 40 år i Middelfart Sparekasse.
Adm. direktør Martin Baltser (tv) og vicedirektør Peter Møller kunne 1. januar 2022 fejre, at de tilsammen har været 40 år i Middelfart Sparekasse.

Da 2021 blev til 2022 kunne ledelsen i Middelfart Sparekasse ud over årsskiftet også skåle på, at de to direktører nu tilsammen har været 40 år i Middelfart Sparekasse. Vicedirektør Peter Møller står for de 30 år, mens adm. direktør Martin Baltser nu har stået i spidsen for sparekassen i 10 år.

Deres historie er forbundet på flere plan. Først og fremmest har de kørt ledelsesmæssigt parløb i de seneste 10 år, og Peter Møller har i høj grad været med til at skabe den særlige kultur i Middelfart Sparekasse, som Martin Baltser fik til opgave at bevare og udvikle – samtidig med, at sparekassen skulle rustes til at leve op til de krav, som allerede dengang lurede i horisonten.

- Peter er en kulturbærer, der om nogen forstår – og kan fortælle – hvad der er Middelfart Sparekasses særkender. Han er ophavsmanden til udtrykket ”Middelfart Sparekasse er en moderne sparekasse baseret på gamle dyder”, og det fortæller helt perfekt, hvordan vi fortsat tror på personlige relationer, men også skal have de rigtige digitale løsninger til kunderne. Ved siden af det føler vi også en forpligtelse til at lade en del af vores overskud gå tilbage som støtte til foreninger, arrangementer og meget andet, som bidrager til liv og trivsel i de områder, hvor vi har afdelinger. Vi vil være til fælles bedste, og den ambition opstod længe før både Peters og min tid, siger Martin Baltser.

80 år i sektoren

De to direktører har tilsammen 80 års erfaring i finanssektoren at trække på. Martin Baltser indledte karrieren i Sparekassen Hobro. Han har desuden været i bl.a. Sydbank, før han kom til Middelfart Sparekasse fra en stilling som områdedirektør i Sparekassen Kronjylland. Peter Møller blev ansat til at åbne Middelfart Sparekasses afdeling i Vejle i 1992, hvor han kom fra den daværende Sparekassen Sydjylland.

De tidlige 90’ere var første skridt mod den Middelfart Sparekasse, vi kender i dag. Nye afdelinger i Vejle, Fredericia og Kolding lagde fundamentet for at fremtidssikre sparekassen. I 2010’erne kom anden bølge med afdelinger i bl.a. Odense, Horsens, Svendborg, Esbjerg og Aarhus til.

I dag er Middelfart Sparekasse næsten nøjagtigt dobbelt så stor målt på antal kunder og medarbejdere i forhold til i 2012, da Martin Baltser tiltrådte. Kundetilfredsheden er fortsat meget høj, og det er blevet til en førsteplads og tre andenpladser i konkurrencen Danmarks bedste arbejdspladser. Så kulturen er fastholdt, og sparekassen står godt rustet til fremtiden.

- Det er ikke en opgave, Peter og jeg har løst alene, men vi har selvfølgelig haft et ansvar for at sætte nogle rammer, som vores nu næsten 380 kolleger fylder ud på fornem vis, siger Martin Baltser.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Adm. direktør Martin Baltser (tv) og vicedirektør Peter Møller kunne 1. januar 2022 fejre, at de tilsammen har været 40 år i Middelfart Sparekasse.
Adm. direktør Martin Baltser (tv) og vicedirektør Peter Møller kunne 1. januar 2022 fejre, at de tilsammen har været 40 år i Middelfart Sparekasse.
Download

Information om Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse
Middelfart Sparekasse
Havnegade 21
5500 Middelfart

64 22 22 22https://midspar.dk/

”Til fælles bedste.” Det var udgangspunktet, da Middelfart Sparekasse blev stiftet i 1853, og den sætning har vi levet efter lige siden. For Sparekassen handler til fælles bedste om at gøre en positiv forskel for kunder, medarbejdere og de lokalsamfund, vi er en del af.

Følg pressemeddelelser fra Middelfart Sparekasse

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Middelfart Sparekasse

50 år: Mona Petersen Kirk, Rødekro, fylder fredag den 26. august 50 år.10.8.2022 16:21:22 CEST | Pressemeddelelse

Navne: Mona Petersen Kirk arbejder til daglig som privatrådgiver i Middelfart Sparekasses afdeling i Kolding, hvor hun har haft sin daglige gang siden 2012. Mona Petersen Kirk bor sammen med sin mand Thomas i Rødekro. Sammen har de fire drenge på 14, 17, 17 og 19 år, som alle bor hjemme og læser på forskellige uddannelser. Familielivet fylder meget i hverdagen, men om sommeren spænder hele familien campingvognen på bilen og kører til Italien for at holde sommerferie under varmere himmelstrøg. Resten af året er det sommerhuset på vestkysten, som trækker, når der skal kobles af.

65 år: Hans Elkjær, Vejle, fylder lørdag den 6. august 65 år.22.7.2022 15:08:06 CEST | Pressemeddelelse

Navne: Hans Elkjær har sin daglige gang i Middelfart Sparekasses afdeling i Hedensted, hvor han arbejder som rådgiver inden for bolig, pension og investering for erhvervs- og privatkunder. Han begyndte i sparekassen i 2017. Hans Elkjær stammer oprindeligt fra Fyn, men flyttede til Vejle i 1978 for at arbejde i Aktivbanken (senere Sydbank). Her nåede han at arbejde i 39 år i en række forskellige funktioner. Herunder chef for bankens afdelinger i Viuf, Grindsted, Ansager, Egtved og Billund. I dag bor Hans Elkjær i Bølgen med sin hustru, Lene. Sammen har de datteren Sisse, som netop er flyttet til Aarhus for at studere. Hans Elkjær har desuden to voksne døtre mere og tre børnebørn. Ud over familien bruger Hans Elkjær gerne sin fritid på golfbanen eller som tilskuer til enten fodbold eller håndbold. Den ellers tidligere aktive sportsmand har efter en række knæskader erkendt, at bentøjet bedre kan holde til en tur på golfbanen frem for fodboldbanen. Hans Elkjær har i forbindelse med sin run

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum