Astma-Allergi Danmark

Få styr på din høfeber

Del

Foråret er startet og 1 mio. danskere lider af høfeber – er du blandt dem? Bliv klogere på din allergi og behandlingen af din høfeber, og del dine erfaringer med andre, når Astma-Allergi Danmark afholder Høfeber-kursus for unge og voksne i Middelfart.

Vil du have gode råd til din behandling? Så kom med på Høfeberkursus.
Vil du have gode råd til din behandling? Så kom med på Høfeberkursus.

Pollensæsonen er i gang, og mange kæmper med rindende næser og kløende øjne. Høfeber kan være meget indgribende i dagligdagen og påvirker livskvaliteten, hvis man ikke er velbehandlet.

Brug en aften på Astma-Allergi Danmarks Høfeberkursus i Middelfart og få hjælp til at tage hånd om dine symptomer.

På Høfeberkurset får deltagerne undervisning af den erfarne overlæge og fagområdespecialist i allergi Jesper Elberling fra Gentofte Hospital. Han vil i løbet af aftenen øse ud af sin viden om allergi over for dyr, husstøvmider og pollen - og der vil også være nyt fra forskningen.

Høfeberkurset foregår på en hverdagsaften, og det er gratis for Astma-Allergi Danmarks medlemmer at deltage. Tag gerne en pårørende med.

I løbet af aftenen vil der også blive mulighed for at stille spørgsmål, få rådgivning hos Astma-Allergi Danmark og danne netværk med de andre deltagere.

Hvor og hvornår afholdes Høfeberkurset? 

28. april 2022 kl. 18-21: Park Hotel Milling, Viaduktvej 28, 5500 Middelfart.

Tilmelding sker via hjemmesiden Bliv klogere på din høfeber! - Astma-Allergi Danmark

Faktaboks: Symptomer på høfeber:

Høfeber viser sig som snue, nys og tilstoppet næse samt røde og kløende øjne. Nogle oplever også rindende øjne, lysfølsomhed samt hævelse af øjenlåg og af øjenslimhinden. Begge øjne vil typisk være angrebet samtidig.

Nøgleord

Kontakter

Kontakt for yderligere oplysninger:
Betina Hjorth
Rådgivningschef i Astma-Allergi Danmark
Tlf. 2889 7629
bh@astma-allergi.dk

Billeder

Vil du have gode råd til din behandling? Så kom med på Høfeberkursus.
Vil du have gode råd til din behandling? Så kom med på Høfeberkursus.
Download

Links

Information om Astma-Allergi Danmark

Astma-Allergi Danmark
Astma-Allergi Danmark
Universitetsparken 4
4000 Roskilde

43 43 59 11http://www.astma-allergi.dk/

Astma-Allergi Danmark er en medlemsbaseret patientforening, som arbejder for at alle, der er berørt af astma, allergi, høfeber og eksem, får en bedre hverdag. I dag er mindst 1,5 millioner danskere berørt af astma, allergi eller en anden overfølsomhedssygdom. Og tallet er stigende.

Følg pressemeddelelser fra Astma-Allergi Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Astma-Allergi Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum