Ishøj Kommune

Få hjælp til lektier og opgaveskrivning på Kulturium Bibliotek

Del

Et nyt tiltag på Kulturium Bibliotek i Ishøj byder på lektie- og studiehjælp til til lektier og opgaveskrivning tre onsdage i september og oktober

Kom på biblioteket og få hjælp til dine lektier og opgaver. Tilbuddet er målrettet børn, unge og voksne, som går i udskoling, på gymnasiet, HF, HTX, HHX eller er påbegyndt en erhvervsuddannelse og har brug for hjælp til matematik, kemi og fysik eller generel hjælp med opgaveskrivning.

Tilbuddet er frivilligdrevet efter henvendelse fra en Ishøj-borger, som gerne vil hjælpe med lektie- og opgaveskrivning.

Brug for flere frivillige

Fordi studie- og lektiehjælpen er frivilligdrevet, er Kulturium Bibliotek afhængig af, at frivillige har lyst til at hjælpe. Har du derfor selv lyst til at hjælpe andre med deres lektier og opgaver, byder Kulturium Bibliotek dig meget velkommen – uanset, om du er en haj til grammatik, analyse eller udformning af problemstillinger.

Du bestemmer selv, hvor meget tid du vil lægge i det. Det kan være et par timer om ugen – eller om måneden.

Husk, du er altid velkommen til at lave lektier og skrive opgaver på Kulturium Bibliotek – også når der ikke er lektie- og studiehjælp.

Gratis arrangement uden tilmelding

Arrangementet er gratis og uden tilmelding - du kan bare møde op.

Hvor og hvornår?

Onsdag den 21. september, 5. oktober og 19. oktober kl. 16-18 på Kulturium Bibliotek, Ishøj Store Torv 1, 2635.

Du finder studie- og lektiehjælpen bagerst i biblioteket.

Læs mere på ishojbib.dk

En del af bibliotekets arbejde med FN’s verdensmål

Kulturium Bibliotek arbejder med FN’s verdensmål og er et ud af 20 pilotbiblioteker som arbejder på at blive verdensmålscertificeret.

Som en del af verdensmålscertificeringen gentænker Kulturium Bibliotek vante arbejdsgange og arrangerer bæredygtige sociale aktiviteter på biblioteker, som dette tilbud er en del af.

Læs mere om verdensmålscertificeringen på www.db2030.dk/certificering

Kontakter

Tine Kjær Eskerod, biblioteksmedarbejder i Kulturium Bibkliotek: tiesk@ishoj.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum