Akutbolig.dk

Få flere kvadratmeter for pengene i Syddanmark

Del

I Region Syddanmark finder du landets anden billigste kommune. Regionen er generelt billig at bosætte sig i, og koster i gennemsnit 71 kr. pr. kvadratmeter pr. måned, og deler derfor sammen med Region Midtjylland pladsen som landets anden billigste region.

Akutbolig.dk har i en ny rapport sammenlignet kvadratmeterpriserne på lejeboliger i Danmarks 98 kommuner og rangeret landets dyreste og billigste kommuner.

Se rapporten og din kommunes placering her

Odense er regionens dyreste kommune 

Dem, der betaler mest pr. kvadratmeter i Region Syddanmark, er beboere i Odense Kommune. Her koster en lejebolig i gennemsnit 90 kr. pr. kvadratmeter pr. måned. Det betyder, at du i Odense Kommune i gennemsnit betaler 27 % mere end beboere i hele regionen.

Bo billigt ved grænsen

Selvom kvadratmeterprisen generelt er lav i regionen, er der mulighed for at spare endnu mere, hvis du bosætter dig i regionens billigste kommuner. Hvis du skal bosætte dig så billigt som muligt, er det i Tønder Kommune, du skal finde en lejebolig. Denne kommune er også landets anden billigste at bo til leje i. Her betaler du i gennemsnit henholdsvis 56 kr. pr. kvadratmeter pr. måned.

Klik på din kommune for at se den gennemsnitlige kvadratmeterpris, din kommunes placering på listen over dyreste kommuner, og hvor meget du kan spare ved at rive teltpælene op, og flytte til en anden kommune i regionen.


Om undersøgelsen

Akutbolig.dk har undersøgt kvadratmeterprisen på lejeboliger i Danmarks 98 kommuner. Undersøgelsen er baseret på data om 38.327 lejeboliger i kommunerne, der har været annonceret ledige på Akutbolig.dk i løbet af 2018. Den gennemsnitlige kvadratmeterpris for landets kommuner er desuden sammenlignet med data for regionerne og hele Danmark.

Nøgleord

Kontakter

Daniel Juhl
Adm. direktør, Akutbolig.dk
daniel@kodyl.com / + 45 22 68 22 48

Billeder

Links

Information om Akutbolig.dk

Akutbolig.dk
Akutbolig.dk
Vestergade 48H, 2.
8000 Aarhus

https://www.akutbolig.dk/

Akutbolig.dk blev lanceret i 2011 og er i dag en af landets største boligportaler for ledige lejeboliger. Akutbolig.dk er det sted, hvor danskerne går hen for at finde hjem, uanset om de søger i nord, syd, øst eller vest. På Akutbolig.dk annonceres dagligt nye ledige lejeboliger på tværs af landet fra en lang række af udlejere - både private og professionelle, store og små udlejere. 

Følg pressemeddelelser fra Akutbolig.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Akutbolig.dk