EWII A/S

EWII tilbyder unikt prisloft til alle elkunder

Del
Med EWIIs nye unikke elprodukt Grøn Prisloft får kunderne det bedste af begge verdener. Her kan kunderne udnytte de billige timer på el, og samtidig sikrer prisloftet, at regningen ikke løber løbsk. Med Grøn Prisloft går EWII foran og tilbyder kunderne en tryg løsning, der er tilpasset det aktuelle elmarked.

”Den politiske uro og krig i Europa betyder, at vi alle har oplevet både høje og meget pludselige stigninger i elpriserne. Det vil vi gerne imødegå ved at tilbyde trygheden ved et prisloft på den variable elpris. Med Grøn Prisloft giver EWII, som de eneste, kunderne mulighed for at bruge strømmen i de timer, hvor den er billigst - og samtidig sikkerhed i budgettet med et fast maksimum på elprisen,” siger Anette Holck, der er direktør for Abonnementssalg og Kundeservice i EWII Koncernen.

Grøn Prisloft er et tilbud til alle elkunder i hele landet, og fra den 1. julivil de EWII-kunder, der i dag har standard elproduktet, Grøn Standard, automatisk overgå til det nye produkt.

”Tiden var løbet fra kvartalsproduktet Grøn Standard, fordi kunderne er blevet mere bevidste om, at de også selv kan have indflydelse ved at justere deres forbrug. Samtidig viser vores beregninger, at en gennemsnitshusstand med Grøn Standard i 2022 ville have sparet 1500 kroner, hvis de havde haft Grøn Prisloft i stedet. Så vi mener, at det et godt produkt til rigtig mange danskeres behov,” siger Anette Holck.

Udnyt billige timer og spar CO2    

Med Grøn Prisloft kan EWIIs kunder udnytte de billige timer på el, hvor de med standard-produktet har betalt en gennemsnitspris hele døgnet. I de billige timer kommer mere strøm typisk fra vedvarende energikilder, så forbrugeren både sparer penge og CO2-udledning ved det nye produkt.

”Vi kan se, at kunderne gerne ville udnytte muligheden for at lade elbilen og sætte vaskemaskinen i gang, når elprisen var lav. Og det giver rigtig god mening for den grønne omstilling, at elkunderne flytter forbruget til de billige timer på døgnet, hvor strømmen som regel udleder mindst CO2. Men vi skal have flere med på vognen. Nogle er tilbageholdende, og her giver vores Grøn Prisloft tryghed, samtidig med at elkunderne får mulighed for at være grønne”, siger Anette Holck.

Den ekstra tryghed, som ligger i Grøn Prisloft, betaler kunderne et tillæg på 50 øre per kilowatt-time for. Et tillæg som netop er kundens sikring mod store udsving på regningen. Og som altid er der ingen aconto hos EWII. Kunderne bliver afregnet hver måned og betaler for deres faktiske forbrug.

Energikrisen har skabt en større bevidsthed om energi og elforbrug, så derfor kommer EWIIs nye elprodukt ikke ud af det blå. Det er blevet til på baggrund af, at danske elkunder er blevet meget opmærksomme på deres elforbrug, og hvilken elaftale de har.

I efteråret 2022, hvor elprisen steg voldsomt, opdagede mange elforbrugere, at de ved at følge med i prisens udsving kunne holde elregningen på et fornuftigt niveau – men ikke alle turde tage risikoen med svingende elpriser uden et loft på prisen. EWIIs nye Grøn Prisloft kan give den sikkerhed, der får endnu flere til at udnytte den billige og grønne strøm.

Om Grøn Prisloft

Grøn Prisloft giver både gevinsten, når elprisen falder, og trygheden i et prisloft, så den ikke løber løbsk, når timeprisen stiger. Med Grøn Prisloft følger et tillæg på 50 øre per kilowatt-time, og prisloftet bliver sat for tre måneder ad gangen. I den periode er du garanteret en fast maksimumspris, mens du får fordelen af den variable timepris op til loftet. Strømmen er naturligvis 100 % certificeret grøn strøm – og der er ingen aconto. Hos EWII afregner du dit faktiske forbrug hver måned. Læs mere om grøn el med prisloft på www.ewii.dk

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information kontakt venligst:

Direktør for Abonnementssalg og Kundeservice Anette Holck på telefon 51 91 51 15 eller mail til ahol@ewii.com

Pressechef Ann Katrine Warren på telefon 51 15 25 55 eller mail til anwa@ewii.com

Billeder

Information om EWII A/S

EWII A/S
EWII A/S
Kokbjerg 30
6000 Kolding

70 50 50 50https://ewii.dk

Koncernen har hovedkvarter i Trekantområdet, hvor vi er leverandør af elnet, vand, varme og fiber. Derudover sælger vi el, bredbånd, varmepumper, ladestandere og giver energirådgivning til kunder over hele landet. Vi driver ligeledes elforsyningen på Bornholm. 

Vi bygger Danmarks grønne infrastruktur med høj forsyningssikkerhed, og vi vægter, at det skal være nemt at være kunde hos os.

Vi er med til at forme fremtiden for energibranchen, og spiller en vigtig rolle i udviklingen af fremtidens intelligente løsninger og fleksible energisystemer for at sikre en optimal udnyttelse af de grønne teknologier. Vi bygger fremtidens fibersamfund og udvikler løsninger til fremme heraf. Vi investerer ansvarligt og fremsynet i udviklingen af vores fælles samfund.

EWII er en af Trekantområdets største private arbejdspladser med mere end 600 medarbejdere. 

Følg pressemeddelelser fra EWII A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra EWII A/S

Flexible Energy Denmark: Vi både kan og bør udnytte vedvarende energi meget bedre30.3.2023 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Digitaliseringsprojektet Flexible Energy Denmark med 24 partnere har vist værdien af frisætning af energi- og forbrugsdata på tværs af energisystemer. Projektet har endvidere givet en meget større forståelse af, hvordan man bør arbejde med energifleksibilitet i bygninger og fjernvarmesystemer. Og smart styring af energiforbruget har vist besparelser på mindst 5% og nogle steder over 30%.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum