Europæiske ERV A/S

Europæiske ERV og SkiStar AB styrker samarbejdet

Del
Europæiske ERV udvider sit samarbejde med SkiStar, Skandinaviens førende operatør af skisportssteder, og bliver fra og med oktober 2020 hovedudbyder af de forsikringer, der tilbydes på samtlige af SkiStars skisportssteder i Sverige, Norge og Østrig.

Den nye aftale omfatter en afbestillingsforsikring samt forsikring af ski- og cykeludstyr. Samarbejdet indledtes i 2019 med en ulykkesforsikring for deltagere på skiskole, men udvides altså nu med yderligere tre forsikringsprodukter.

De nye forsikringer inkluderer dækning af både eget og lejet udstyr samt kompensation for udgifter til ski- og cykelleje, liftkort og skiskole, hvis man fx bliver akut syg eller kommer til skade.

- Det er naturligvis med stolthed, at vi nu er med til at sørge for, at SkiStars kunder får så tryg og sikker en ferie som muligt. Dette er et vigtigt strategisk samarbejde for os, da vi sammen med SkiStar får mulighed for at skabe en relation til en målgruppe, der er på udkig efter en aktiv og bekymringsfri rejseoplevelse, siger Andreas Sandin, Country Manager & Nordic CSO hos Europæiske ERV.

- Vi ønsker at skabe mindeværdige oplevelser for vores gæster, og her spiller tryghed og sikkerhed en vigtig rolle, hvis der skulle ske noget uventet. Derfor er vi meget glade for samarbejdet med Europæiske ERV, som har en lang og solid erfaring med netop rejseforsikring og tryghed både før, under og efter rejsen, siger Mathias Lindström, Salgs- og Marketingsdirektør hos SkiStar AB.

Kontakter

Information om Europæiske ERV A/S

Europæiske ERV A/S
Europæiske ERV A/S
Frederiksberg Allé 3
1621 København V

https://www.europaeiske.dk/privat/

Europæiske ERV er Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab. Vi er del af den tyske forsikringsgruppe ERGO, som har mere end 37.000 ansatte på verdensplan. Vi har stået for tryggere rejser i mere end 100 år til en stor del af alle danske turister, erhvervsrejsende og deres arbejdsgivere, som har betroet os at stå for deres rejseforsikringer. Takket være mange års erfaring og specialudviklede rejseforsikringer kan vores kunder roligt tage af sted – og være trygge før, under og efter deres rejse. Sammen med vores svenske afdeling har vi mere end 1,2 millioner kunder og 7 millioner kortkunder. Læs mere på erv.dk.

Følg pressemeddelelser fra Europæiske ERV A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Europæiske ERV A/S

Danskere i stort tal vil snart indtage de europæiske pister10.11.2022 09:00:00 CET | Pressemeddelelse

Skisæsonen nærmer sig med hastige skridt. Sidste år genoptog mange danskere deres skiferie. I 2022 ser det ud til, at endnu flere danskere vil på ski, nu hvor corona-restriktionerne er ophævet. Hos rejseforsikringsselskabet Europæiske ERV sporer man stor interesse for at komme på skiferie. Markant mere end i 2021. Der er allerede nu en stigning på 142 % i antallet af solgte tillægsforsikringer for vintersport til den kommende skisæson.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum