Europabevægelsen

Europabevægelsen deltager i politisk festival i Mariager med anderledes program

Del

Europabevægelsen inviterer festivaldeltagere til TV-køkken med Stine Bosse og Ukraines ambassadør, fællessang med Emelie de forest i Mariager senere på måneden, når Political Festival of Europe løber af stablen.

Når Political festival of Europe løber af stablen den 25-28 august vil Europabevægelsen deltage med en perlerække af anderledes arrangementer. De tæller blandt andet Eurovision fællessang med Emmelie de Forest og ’TV-køkken’ med Stine Bosse og Ukraines ambassadør.

”Det er første gang festivalen foregår, og vi vil gerne lave noget, der er lidt anderledes end den klassiske paneldebat. Vi har derfor lavet et program, der får europadiskussion ud på en anden og mere interaktiv måde. Det gør vi blandt andet gennem eurovision-fællessang med Emmelie de Forest og ’TV-køkken’ med Stine Bosse og Ukraines ambassadør, der taler ukrainsk kultur, mens de kokkererer en ukrainsk kartoffelret.” – Casper Hedegaard, sekretariatschef i Europabevægelsen.

Europabevægelsen deltager i Political Festival of Europe med otte arrangementer over festivalens 4 dage

Dilemmakonceptet ’Bosses brevkasse’ med Christel Schaldemose (S) og Karen Melchior (UP)

Tre filmvisninger af filmen ’Mr. Europe’, der handler om top-embedspersonen, Jens Christensen, der var med til at få Danmark ind i EF.

TV-køkken konceptet ‘A taste of Europe’ med Stine Bosse og Ukraines ambassadør, hvor de drøfter ukrainsk kultur, mens de laver en ukrainsk kartoffelret til publikum.

Den ideologiske byttehandel med beskæftigelsesborgmester, Jens-Kristian Lütken (V) og MEP Rasmus Andresen (GREENS), hvor de to politikere holder en tale på hinandens vegne.

Eurovision-fællessang med Emmelie de Forest og Stine Bosse med quiz og samtaler om europæisk kultur.

Europæisk fredagsbar med g&t og quiz

Baggrund

Political Festival of Europe – "Det Europæiske Folkemøde" – er en firedages demokratifestival, der fungerer som platform for europæiske politiske og samfundsmæssige debatter og diskussioner, samt en autentisk oplevelse af europæisk kultur og kulturarv. Political Festival of Europe finder sted i den historiske by Mariager i Nordjylland.

Kontakter

Information om Europabevægelsen

Europabevægelsen
Europabevægelsen
Rosenørns Allé 35, 1. th.
1970 Frederiksberg C

+45 33 141 141https://europabevaegelsen.dk

Fælles udfordringer kræver fælles løsninger. Europabevægelsen ønsker et tæt europæisk samarbejde.

Følg pressemeddelelser fra Europabevægelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Europabevægelsen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum