Political Festival of Europe

Europa-Parlamentet deltager på Political Festival of Europe

Del

Political Festival of Europe er et nyt Europæisk Folkemøde, der afvikles for første gang den 25.-28. august 2022 i Mariager. Festivalens mål er at samle borgere og beslutningstagere på tværs af grænser for at styrke den demokratiske samtale. Overordnede temaer omfatter business, demokrati, klima, kultur, udenrigspolitik, sundhed og teknologi. Udover de mange politiske events vil der også være fest og kulturelle oplevelser, såsom koncerter og mad.

De mange events på festivalen er præget af de deltagende organisationer, virksomheder og institutioner fra hele Europa. I lyset af dette er Political Festival of Europe glad for at kunne annoncere, at Europa-Parlamentet deltager på festivalen med sin egen stadeplads.

Ved Europa-Parlamentets stadeplads vil besøgende i løbet af festivalen have mulighed for at møde en række europaparlamentarikere fra Danmark og andre EU-lande. Europaparlamentsmedlemmerne vil stå klar til at besvare spørgsmål fra borgerne – eller have en mere uformel snak om, hvad arbejdet i EU går ud på. Derudover vil man under hele festivalen kunne quizze med om EU eller prøve lykken ved, ja, et lykkehjul.

"Med Ruslands krig mod Ukraine er det blevet endnu tydeligere, hvor vigtigt det er, at vi værner om demokratiet og den demokratiske samtale,” siger Sune Olofsson Hansen, som er kontorchef for Europa-Parlamentets danske kontor. ”I vores telt sætter vi netop fokus på den europæiske del af vores demokrati. Kom forbi til en diskussion om nogle af de helt store EU-spørgsmål med europaparlamentarikere fra Danmark og andre EU-lande. Vi glæder os."

"Political Festival of Europe byder Europa-Parlamentets deltagelse velkommen. Europa-Parlamentet er nemlig en vigtig aktør på europæisk plan og et af de største direkte valgte parlamenter i verden. Sammen med festivalens mange partnere bidrager Europa-Parlamentet til vores mission om at folkeliggøre politik og demokrati,” fremhæver Jan Bertelsen, CEO ved Political Festival of Europe.

Se programmet her, og følg med i Folkemødets udvikling og nyheder på sociale medier og i det månedlige nyhedsbrev.

Nøgleord

Kontakter

Lea Hovmand JørgensenPresseansvarligEuropa-Parlamentets kontor i Danmark

Tlf:+45 22 11 43 77

Jacob LolckPresseansvarligEuropa-Parlamentets kontor i Danmark

Tlf:+45 25 48 87 11

Billeder

Links

Information om Political Festival of Europe

Political Festival of Europe
Political Festival of Europe
Torvet 1A
9550 Mariager

+4570605072http://www.pfoe.org

Political Festival of Europe/Det Europæiske Folkemøde er en årlig festival, der fejrer demokratiet og er platform for den demokratiske samtale. På festivalen vil vi diskutere de mest presserende emner på den europæiske dagsorden. Udover de mange politiske events vil festivalen være et sted, hvor deltagerne kan opleve musik, kultur, mad og drikke fra hele Europa.

Følg pressemeddelelser fra Political Festival of Europe

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Political Festival of Europe

Velkommen til Political Festival of Europe25.8.2022 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Så er dagen kommet, hvor vi for første gang kan byde velkommen på Political Festival of Europe 2022, der klokken 11, i formiddag, bliver skudt i gang med åbningstaler fra Udenrigsminister Jeppe Kofod, bestyrelsesformand for Festivalen Stine Bosse, Mariagerfjord Kommunes borgmester Mogens Jespersen, og, ikke mindst, Magrethe Vestager, næstformand i Europa-Kommissionen på video. Velkomsttalerne fra nær og fjern bliver båret trygt igennem af Leif Lønsmann, næstformand for den Danske Helsinki-Komité for menneskerettigheder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum