Esbjerg Kommune

Et større smitteudbrud i Bramming: Bliv testet, lyder opfordringen

Del

Esbjerg Kommune oplever lige nu et større corona-udbrud i Bramming.

Omkring 20 borgere i Bramming by er smittet, og derfor opfordres alle borgere i Bramming til at lade sig PCR-teste hurtigst muligt.

”Vi har brug for, at alle borgere hurtigst muligt bliver PCR-testet, så vi kan få inddæmmet det her smitteudbrud i Bramming,” fortæller Arne Nikolajsen, direktør for Sundhed & Omsorg i Esbjerg Kommune.

Esbjerg Kommune indsætter i samarbejde med Region Syddanmark en ekstra PCR-testbil i morgen fredag ved Bramming Kultur & Fritidscenter. Her kan alle borgere komme ned og få en PCR-test fra kl. 9.00 til 17.00.

Herudover kan man også blive PCR-testet i testcentret på Randersvej i Esbjerg - både med og uden tidsbestilling.

Se alle teststeder i Esbjerg Kommune her.

Kontakter

Arne Nikolajsen, direktør, Sundhed & Omsorg, tlf: 2347 7128, mail: arni@esbjerg.dk

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er kendt som EnergiMetropol i erhvervssammenhænge, men begrebet energi er også relevant i langt bredere forstand. Hele kommunen summer af energi mellem mennesker, og her er stor handlekraft og vilje til at gå nye veje. Erhvervsmæssigt har vi en særlig styrkeposition på energiområdet, og i fremtiden vil en ny type energi i form af digital infrastruktur være med til at definere kommunen. Vi udvikler os hele tiden i en mere bæredygtig retning, og det er vores ambition, at alle skal opleve og bidrage til energien i Esbjerg Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum