Det Kongelige Teater

Et overflødighedshorn af opera sunget af de bedste solister

26.7.2017 08:00 | Det Kongelige Teater

Del

Den Kongelige Opera inviterer for 12. år i træk til gratis opera under åben himmel med Det Kongelige Teaters operastjerner i naturskønne omgivelser. Hermed løftes sløret for programmet til dette års udgave af Opera i det fri, der både byder på uddrag fra Rigoletto og La Traviata, som vises på Det Kgl. Teater i den kommende sæson. Men der er også smagsprøver fra Farinelli, Don Juan og meget andet.

Det hele bliver sunget af nogle af Danmarks bedste sangere fra Det Kongelige Operaensemble. Publikum kan glæde sig til at opleve sopranen Gisela Stille, tenoren Jens Christian Tvilum, bassen Morten Staugaard og Mezzosopranen Johanne Bock. Alle sat i scene af konferencieren Lars Halby.

Med den smukke musik og de grønne omgivelser er det et arrangement, der henvender sig til hele familien, store som små. Så pak picnic-kurven og kridt danseskoene med Magdelone fra Carl Nielsens Maskarade, lad dig forføre af den kvindekære hertug fra Verdis Rigoletto, udbring en skål sammen med det elskende par fra La traviata, nyd den musikalske forening af jazz og opera med Porgy og Bess eller tag valsetrin sammen med en glad enke.  

Læs mere her: https://kglteater.dk/det-sker/sason-20172018/opera/opera-i-det-fri/

OPERA I DET FRI 2017

Fredag den 11. august kl. 18.00, Gyldensteen Gods, Bogense

Lørdag den 12. august kl. 17.00, Musikkens Hus, Aalborg

Søndag den 13. august kl. 15.00, Byparken, Esbjerg

Søndag den 20. august kl. 15.00, Skamlingsbanken, Kolding


PROGRAM

Farinelli af Emil Reesen

Sangen har vinger: Jens Christian Tvilum

Hoffmanns eventyr af Jacques Offenbach

Belle nuit, ô nuit d’amour: Gisela Stille, Johanne Bock

Don Juan af Wolfgang Amadeus Mozart

Madamina, il catalogo è questo: Morten Staugaard

Samson og Dalila af Camille Saint-Saëns

Mon cœur s’ouvre à ta voix: Johanne Bock, Jens Christian Tvilum

Don Juan af Wolfgang Amadeus Mozart

Crudele … Non mi dir: Gisela Stille

Trubaduren af Giuseppe Verdi

Un giorno, turba feroce: Johanne Bock, Jens Christian Tvilum

Rigoletto af Giuseppe Verdi

Bella figlia dell’amore: Gisela Stille, Johanne Bock, Jens Christian Tvilum, Morten Staugaard

PAUSE

Porgy og Bess af George Gershwin

Summertime: Gisela Stille

Porgy og Bess af George Gershwin

I Got Plenty o’ Nuttin’: Morten Staugaard

 Porgy og Bess af George Gershwin

Bess, You Is My Woman Now: Gisela Stille, Morten Staugaard

Farinelli af Emil Reesen

Livets glæder: Jens Christian Tvilum

Maskarade af Carl Nielsen

Magdelones dansevise: Johanne Bock, Jens Christian Tvilum, Morten Staugaard

Maskarade af Carl Nielsen

Fordum var der fred på gaden: Morten Staugaard

La traviata af Giuseppe Verdi

Brindisi: Gisela Stille, Jens Christian Tvilum

Den glade enke af Franz Lehár

Enkevals: Gisela Stille, Jens Christian Tvilum, Johanne Bock, Morten Staugaard

En stor tak til vores lokale arrangører, hvis samarbejde er uundværligt.

Tak til Kulturregion Fyn, Nordfyns Kommune, Gyldensteen Gods, Musikkens Hus Aalborg, Aalborg Operafestival, Musikhuset Esbjerg, Johan Hoffmann Fonden, Esbjerg Kommune, Kolding Kommune, MusikKolding

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Store oplevelser i alle priskategorier på Det Kgl. Teater4.7.2017 15:09pressemeddelelse

Fortællingerne om, at det indebærer en større økonomisk udskrivning at komme i Det Kgl. Teater og at det kun er de store klassikere, der luftes på scenerne, er nogle af de mest hyppige vandrehistorier, når talen falder på hele Danmarks teater - Det Kgl. Teater. Men man behøver ikke nødvendigvis at grave dybt i pengepungen for at komme i Det Kgl. Teater. Og store klassikere kommer ganske rigtigt under kærlig behandling, men moderne dans, sang, musik og ny dramatik er lige så regelmæssige gæster på scenerne. Derfor har vi sammensat en række anbefalinger til oplevelser i sæsonen 2017/18, der tilgodeser, at ikke alle har de samme behov og ønsker til de kunstneriske udfoldelser. Kommunikationschef Magnus Restofte forklarer: ”Vi hører ofte, at det er dyrt at tage i Det Kongelige Teater. Det kan det godt være - men det behøver det ikke at være. Med vores sæsonkort, der åbner op for 6 super gode forestillinger til kun lidt over 100 kr. stykket, så er vi et teater de fleste har råd til at besøg

Opera i det fri for hele familien14.6.2017 10:03pressemeddelelse

Det Kongelige Teater byder velkommen til Opera i det fri 2017. Det Kongelige Teater er hele Danmarks teater, og med Opera i det fri kan man for 12. år i træk møde og høre solister fra Den Kongelige Operas ensemble ude i sommerlandet, hvor de synger højdepunkter fra nogle af de mest berømte operaer. Fire kongelige operasangere, en pianist og en konferencier binder hele koncerten sammen og lige meget om du er en garvet operaentusiast eller helt ny i genren, bliver det en rørende smuk oplevelse i hyggelige omgivelser. Kridt danseskoene med Magdelone fra Carl Nielsens Maskarade, lad dig forføre af den kvindekære hertug fra Verdis Rigoletto, udbring en skål sammen med det elskende par fra La traviata, nyd den musikalske forening af jazz og opera med Porgy og Bess eller tag valsetrin sammen med en glad enke.Pak madkurven og tag hele familien i hånden. Måske bliver det de yngstes første kig ind i operaens eventyrlige verden og for de lidt ældre bliver det et genhør med nogle af de mest elsked

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum