Turbine Forlaget A/S

Et nyt skoleår på det magiske skib Galathea

Del

”Awen” er navnet på den magiske fantasyserie af danske Nathali og Bettina Liane, der blev skudt i gang med ”Kaldet fra Galathea.” Nu er ”Arven fra fortiden” klar til de forventningsfulde fans, der længes efter atter at gå ombord på det fantastiske skib, Galathea.

I seriens første bind ankom tvillingerne Aia og Peter til det eventyrlige skib for magikere og troldmænd efter at have fundet en mystisk kuffert. De lærte at forholde sig til deres hidtil ukendte magiske evner, og nu tager de hul på deres andet skoleår på skibet. De er under uddannelse som vogtere af den forunderlige verden Igdrafell. Igdrafell er under angreb af de onde Morkinskinna, som Aia og Peter stammer fra.

I ”Arven fra fortiden” har tvillingernes afdøde far, der stod til at blive Morkinskinnas kommende leder, efterladt dem et testamente, hvor han afslører, at han gemt noget, som de for alt i verden må finde. Problemet er bare, at de ikke aner, hvad de leder efter og hvorfor … Og mens de prøver at regne det ud, så sendes de også ud på deres første missioner, følger deres undervisning og hænger ud med vennerne.

Forfatterparret, der udgøres af mor og datter, har brugt flere år på at udvikle den verden, deres fortælling udfolder sig i. Danske slotte, skibe og eventyr har givet dem inspiration til at bygge et univers op, der ikke kan beskrives med almindelige danske ord og begreber. I Awen findes der fem æter med hver deres form for eíre (magi / kræfter) og skikke: sigøjnere, shamaner, druider, wickser og alkymister. Der findes slør, votivgaver, morklinger og wifter. Og meget andet, der trækker læserne med ind i en den verden, hvor Aia og Peter sammen med deres venner fra Galathea kæmper en kamp mod mørket – som også findes i dem selv.

Seriens første bind blev godt modtaget af de danske fantasyfans, der nu kan kaste sig over bind to, der byder på endnu mere magi, spirende kærlighed og kamp for at lære at tøjle de magiske kræfter. Aia og Peter er nu blevet 16 år og kæmper med at finde deres egen identitet samtidig med, at deres verden er under angreb.

Fakta om bogen:

Arven fra fortiden
Forfattere: Nathali og Bettina Liane
Forlag: Turbine
ISBN: 9788740670745
Sidetal: 574
Vejl. pris: 249, 95 kr.
Udgivelsesdato: 27. april 2021

Kontakter

Billeder

Links

Information om Turbine Forlaget A/S

Turbine Forlaget A/S
Turbine Forlaget A/S
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Aarhus C

86 12 79 16https://turbine.dk/

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Hvem bestemmer, hvornår senfølger er alvorlige?11.5.2021 16:58:32 CEST | Pressemeddelelse

Et nyt dansk forskningsprojekt om senfølger efter COVID-19 viser, at cirka 10 % af de smittede får senfølger som træthed, koncentrationsbesvær eller påvirket lugtesans i nogle uger. Men ifølge overlæge Reimar W. Thomsen fra Aarhus Universitetshospital får næsten ingen af dem, der havde en mild omgang conorasmitte, alvorlige senfølger inden for et halvt år. Det fremgår af en forskningsartikel, som Reimar W. Thomsen og hans forskningskollegaer har fået offentliggjort i det videnskabelige tidsskrift The Lancet.

Livet med senfølger efter COVID-196.5.2021 13:32:20 CEST | Pressemeddelelse

Der er ingen tvivl om, at corona har præget tilværelsen for alle det sidste halvandet år med restriktioner, krav om mundbind, afstand og håndsprit. Men for mange af dem, der er blevet ramt af senfølger efter COVID-19, er der tale om liv, der har ændret sig så fundamentalt, at det er svært at genkende. Annegrete Dall Visby lider af senfølger og sammen med sin mand Steen Kabel, har hun skrevet bogen: ”Livet med senfølger efter COVID-19” for at sætte fokus på, hvordan man kan finde retning i hverdagen – for sig selv og sin familie.

Dokumentarisk beretning om godsforvalteren, der var modstandsmand4.5.2021 10:36:02 CEST | Pressemeddelelse

I 2002 dør modstandsmanden Gert Blædel, og hans barnebarn Ole Blædel arver en hvid plasticpose fyldt med breve, notater, lydoptagelser samt, ikke mindst, morfarens frihedskæmperarmbind. Det bliver startskuddet til researchen og gravearbejdet, der nu er mundet ud i bogen Et halvt år i Gestapos kløer. Her fortæller Ole Blædel hele historien om, hvordan hans morfar under 2. Verdenskrig bliver involveret i modstandsbevægelsens arbejde og taget til fange af nazisterne.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum