Haderslev KommuneHaderslev KommuneHaderslev Kommune

Et Arbejde – din særudstilling på Slesvigske Vognsamling

Del

Et Arbejde er titlen på en særudstilling, vi viser på Slesvigske Vognsamling fra den 10. maj til den 30. september. Vi har spurgt grupper og borgere, der bor i, eller på anden måde har tilknytning til Haderslev Kommune, om de har en ting, de på en særlig måde forbinder med et arbejde. Nok så vigtigt skal det være en ting, som der hører en historie til.

Et Arbejde kan være et job, en bestemt opgave man har løst, noget man har bygget, lektier etc. Tingene kan være hvad som helst, men blandt det vi har fået tilbudt, er der for eksempel en skruetrækker, en termokande, et håndarbejde og et firebinds bogværk. Fælles for tingene er, at der hører en historie til dem.

Tingene og historierne bliver til en særudstilling, der på en meget personlig og lokal måde fortæller historier om Et Arbejde.

Der er stadig plads til flere deltagere, og man er meget velkommen til at kontakte museumsinspektør Kim Jacobus Paulsen på kijp@haderslev.dk, hvis man vil vide mere, eller har en ting, man gerne vil have med på udstillingen.

Kontakter

Museumsinspektør Kim Jacobus Paulsen

Slesvigske Vognsamling
Simmerstedvej 1A
6100 Haderslev

Telefon: +45 74 34 78 19
Email: kijp@haderslev.dk

Links

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Makeover på museerne19.4.2021 14:29:41 CEST | Pressemeddelelse

D. 21. april må museerne landet over endelig tage imod gæster igen. Det gælder også Historie Haderslevs tre museer Ehlers Samlingen, Slesvigske Vognsamling og Von Oberbergs Hus. Efter fire måneders nedlukning glæder personalet på de tre museer sig til at åbne dørene, og til at vise hvad vi bl.a. har lavet, imens corona-pandemien har forhindret os i at holde åbent. For selvom der ikke har været åbent for gæster, har der været masser af arbejde bag kulisserne. Og det har ikke kun været planlægning af nye udstillinger, regnskaber og registreringsarbejde. Både i Slotsgade og på Schaumanns Klædefabrik er der sket forandringer.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum