Sikkerhedsstyrelsen

Espressokande tilbagekaldes – fare for forbrændinger

Del

IKEA tilbagekalder alle METALLISK espressokander, da der er risiko for, at produktet kan briste og forårsage forbrændinger.

IKEA har fået besked om fire tilfælde, hvor forbrugere er kommet til skade, da kanden bristede under brug. Derfor tilbagekalder IKEA nu alle solgte espressokander fra forbrugerne.

Kanden er solgt i perioden april 2020 til april 2022.

Alle der har en METALLISK espressokande, bør straks stoppe med at bruge den, og returnere den til IKEA. Kvittering er ikke nødvendig for at få pengene tilbage.

Billeder

Links

Information om Sikkerhedsstyrelsen

Sikkerhedsstyrelsen
Sikkerhedsstyrelsen
Esbjerg Brygge 30
6700 Esbjerg

3373 2000http://www.sik.dk

Følg pressemeddelelser fra Sikkerhedsstyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sikkerhedsstyrelsen

Lattergas, snus og tyggetobak beslaglagt i København28.6.2022 15:03:20 CEST | Pressemeddelelse

Sikkerhedsstyrelsen var fredag på tilsyn i Indre by i København i forbindelse med tilsyn med alderskontrol og salg af alkohol og tobak til unge. I seks tilfældigt udvalgte kiosker blev der alle steder fundet ulovlige produkter. På et par af stederne fandt Sikkerhedsstyrelsen så store mængder ulovligt lattergas, æsker med snus og tyggetobak med udenlandske sundhedsadvarsler, at Københavns Politi foretog beslaglæggelser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum