Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune inviterer til grønt fremtidsværksted

Del

I Ribe, Bramming og Esbjerg inviteres alle interesserede til workshops om, hvordan de grønne områder i kommunen skal udvikles. Park, skov og friluftsliv er i centrum på de tre grønne fremtidsværksteder i uge 39.

Til næste år skal Esbjerg Kommune være klar med en ny sektorplan for park, skov og friluftsliv. En sektorplan dykker ned i et bestemt tema for at vise retningen og dermed også den fremtidige udvikling. For at sikre et godt resultat, inviterer kommunen brugerne på banen.

”Under corona-krisen har oplevelser i naturen haft en kæmpe revival, og det kan sagtens få indflydelse på, hvordan fremtidens grønne områder skal planlægges og indrettes. Det kunne være meget spændende at få input fra garvende naturbrugere så vel som novicer ud i friluftslivet. På de kommende fremtidsværksteder er der plads til alle”, siger formand for Teknik & Byggeudvalget Søren Heide Lambertsen.

Netop corona får også indflydelse på afviklingen af de tre fremtidsværksteder. Det gældende forsamlingsforbud skal respekteres, og derfor bliver pladserne fordelt efter først-til-mølle-princippet. Man kan tilmelde sig mødet i Bramming onsdag den 23. september kl. 17-19, mødet i Ribe torsdag den 24. september kl. 17-19 eller mødet i Esbjerg lørdag den 26. september kl. 11-13. Tilmelding skal ske til vejogpark@esbjergkommunne.dk.

Fremtidsværkstederne vil byde på en kort gåtur i det grønne kombineret med besøg på forskellige stande, som handler om bl.a. bæredygtig by, sundhed, friluftsliv, klimatilpasning og biodiversitet.

Kontakter

Formand for Teknik & Byggeudvalget Søren Heide Lambertsen på srlam@esbjergkommune.dk eller tlf. 40 12 24 12.

Billeder

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er kendt som EnergiMetropol i erhvervssammenhænge, men begrebet energi er også relevant i langt bredere forstand. Hele kommunen summer af energi mellem mennesker, og her er stor handlekraft og vilje til at gå nye veje. Erhvervsmæssigt har vi en særlig styrkeposition på energiområdet, og i fremtiden vil en ny type energi i form af digital infrastruktur være med til at definere kommunen. Vi udvikler os hele tiden i en mere bæredygtig retning, og det er vores ambition, at alle skal opleve og bidrage til energien i Esbjerg Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Ny lynladestation ved Esbjerg Lufthavn gør det nemmere at være elbilist i det vestjyske26.12.2020 06:00:00 CETPressemeddelelse

Esbjerg får nu otte nye lynladepunkter, der hver især kan oplade en bil på cirka 20 minutter. Den nye lynladestation, der etableres af ladeoperatøren Clever med selskabets prisvindende design, bliver placeret ved Esbjerg Lufthavn og forventes at være klar til at tage imod elbiler til opladning efter sommerferien 2021. Og det er en gevinst for Esbjerg Kommunes borgere, lyder det fra borgmester Jesper Frost Rasmussen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum