DI - Dansk Industri

Esbjerg får borgerservicecenter for internationale medarbejdere

Del

Internationale medarbejdere i Vestjylland kan snart slippe for at rejse til Odense eller Århus, når de skal have opholdstilladelse, cpr-nummer m.m. i Danmark.

Når internationale medarbejdere skal opholde sig i Danmark, skal de i dag møde fysisk op på et af de fire danske ”International Citizen Service Centre” (ICS), der findes i Danmark. ICS-centrene i Aarhus, Odense, København og Aalborg hjælper blandt andet med papirarbejdet i form af CPR-nummer, skattespørgsmål, opholdstilladelse, biometrioptag m.v. Nu åbner et nyt center i Esbjerg.

Nyheden modtages med kyshånd i dansk erhvervslivs største organisation Dansk Industri (DI).

- Det har længe været DIs ønske, at der skulle etableres flere ICS centre, så der kommer bedre tilgængelighed for virksomheder, der rekrutterer international arbejdskraft. I takt med at den internationale arbejdskraft lige nu er støt stigende i Danmark, så er det rigtig positivt, at politikerne lytter til dette ønske, og der åbner nye centre i 2022, siger Søren Høfler Kjærsgaard, chefkonsulent i Dansk Industri.

I Esbjerg kommer det nye modtagecenter til at ligge i Esbjerg Rådhus. Et sjette center oprettes i Borgen i Sønderborg. De to centre etableres i slutningen af 2022.

Læs mere om ICS på lifeindenmark.dk

Følg os på:

    

Kontakter

Søren Høfler Kjærsgaard chefkonsulent i DI, 2614 0298

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum