Europabevægelsen

Esbjerg bliver ”slaraffenland for EU-interesserede” fredag den 24. september

Del

Europabevægelsen laver forskellige gratis arrangementer om EU i Esbjerg den 24. september, som Esbjergs borgere kan deltage i.

Europabevægelsen er en tværpolitisk organisation, som har eksisteret siden 1948, og som ønsker at skabe mere EU-debat i befolkningen. Målet er, at vi alle får viden om de dagsordener, som betyder noget for os i hverdagen, eksempelvis fælles indkøb af vacciner, prisen på mobil-data og forurening i luften. Den 24. september laver organisationen en række arrangementer i Esbjerg for at sætte gang i mere dialog om vores fremtid i EU.

Alle interesserede tilmelde sig på www.europabevaegelsen.dk/arrangementer. Ved spørgsmål om praktiske anliggender kan du kontakte Europabevægelsen på hovednummer 33 141 141.

09.45-10.45: Esbjerg Gymnasium (tilmelding nødvendig)

Europabevægelsen tager samtalen med de unge - og andre interesserede - på Esbjerg Gymnasium om EU-Kommissionens prioriteter, og hvordan publikum ville prioritere. 

Adresse: Spangsbjerg Møllevej 310, 6705 Esbjerg Kommune

12.00-13.00: Polytech (tilmelding nødvendig)

Europabevægelsen inviterer interesserede til at blive klogere på vindenergi, grøn omstilling og vindmøller. Polytech blev grundlagt i 1994 som klassisk underleverandør til Vestas og det daværende LM Wind Power til projekter i Danmark. Polytech løser opgaver inden for test, design, udvikling og service.

Adresse: Industrivej 37, 6740 Bramming

15.00-17.00: Rådhuspladsen

På Rådhuspladsen kan interesserede få en snak omkring Europa. Europabevægelsen giver kage og kaffe og står klar med god stemning.

18.30-19.30: Bar (nærmere sted besluttes senere)

Hvornår blev EU grundlagt? Hvor mange danske Europa-parlamentariker er der? Det er den slags spørgsmål, der dystes om, når Europabevægelsen laver EU-quiz hen på slutningen af dagen.

Billeder

Information om Europabevægelsen

Europabevægelsen
Europabevægelsen
Rosenørns Allé 35, 1. th.
1970 Frederiksberg C

+45 33 141 141https://europabevaegelsen.dk

Fælles udfordringer kræver fælles løsninger. Europabevægelsen ønsker et tæt europæisk samarbejde.

Følg pressemeddelelser fra Europabevægelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Europabevægelsen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum