Dagrofa ApS

Erfaren profil bliver ny adm. direktør for Dagrofa Logistik

Del
Dan Kolding bliver ny adm. direktør i Dagrofa Logistik, som er en del af Dagrofa – en af Danmarks førende fødevarekoncerner, der foruden dagligvarekæderne MENY, SPAR, Min Købmand og Let-Køb også står bag Dagrofa Foodservice.

Dan Kolding starter pr. 1. januar 2023 som adm. direktør for Dagrofa Logistik med hovedkontor i Vejle og med aktiviteter i Herning og Ringsted. Han indtræder desuden i koncernledelsen hos Dagrofa.

Dan Kolding skal fra 2023 stå i spidsen for Dagrofa Logistik, hvor han skal bidrage til den videre udvikling og implementering af Dagrofas offensive strategi, ”FremgangSammen”. Han kommer med indgående erfaringer fra Danish Crown og Arla Foods, hvor han i mange år har beskæftiget sig med logistik, supply chain og ledelse. Koncernchef Tomas Pietrangeli ser frem til at byde den nye adm. direktør velkommen til Dagrofa Logistik:

”Vores strategi ”FremgangSammen” handler om at skabe vækst for koncernen og give danskerne de bedste madoplevelser, ude som hjemme. Jeg er derfor glad for, at Dan Kolding fremover vil styrke vores logistikforretning, som er en altafgørende del i at lykkes. Han kommer med en særdeles relevant og solid erfaring inden for logistik, supply chain og ledelse og ikke mindst den rette indstilling til at bygge videre på vores strategi med vores medarbejdere, købmænd og kunder,” og han tilføjer:

”I den forbindelse vil jeg også give en meget stor tak til Lars Arnløv Jørgensen, som de seneste 22 år og heraf 8 år som adm. direktør, har været en central nøglespiller i den positive udvikling, vi har oplevet i Dagrofa Logistik og Dagrofa. Jeg vil personligt ønske ham alt held og lykke i fremtiden.”

Dagrofa investerer igennem strategiperioden frem til 2025 over en milliard kroner i en mere kundevendt strategi med fokus på digitalisering, åbning og modernisering af butikker og et endnu bredere sortiment.

Dan Kolding, kommende adm. direktør i Dagrofa Logistik, fortæller:

”Fødevarebranchen er enormt spændende lige nu og for mig er Dagrofa i særdeleshed en ambitiøs koncern. Det er med stor ydmyghed, stolthed og entusiasme, at jeg ser frem til at blive ansvarlig for Dagrofa Logistik og blive en del af det stærke fællesskab, der er i koncernen. Jeg ser utrolig meget frem til at arbejde sammen med alle de dygtige medarbejdere og selvstændige købmænd, og at fortsætte den imponerende udvikling, virksomheden har gennemgået de seneste år.”

Den afgående adm. direktør Lars Arnløv Jørgensen fortæller om sin beslutning:

”At give stafetten videre har været en beslutning, som har været længe undervejs hos mig, men som skulle gøres på det rette tidspunkt både for mig og for virksomheden. Den tid er nu, og nu ser jeg frem til det næste skridt i min karriere. I min beslutningsproces har det været vigtig at medvirke til den fortsat positiv udvikling af Dagrofa og Dagrofa logistik. Jeg har været med til at lave en succesfuld turnaround i Dagrofa, sikret en væsentlig vækst i Dagrofa Logistik, men vigtigst af alt, så har jeg nydt hver en dag. Jeg ønsker alt det bedste for Dagrofa og Dagrofa Logistik i fremtiden."

Dan Kolding kommer med en mangeårig baggrund fra Danish Crown og Arla Foods i både Danmark og England. Han har desuden været bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem i en række fødevarevirksomheder. Dan Kolding bor i Skanderborg med hustru og har 4 voksne børn.

Om Dagrofa Logistik

Dagrofa Logistik er Dagrofas salgs- og logistikselskab og leverer til Dagrofas egne kæder. Dagrofa Logistik er også totalleverandør til en række kiosk- og convenience-kunder samt andre detailkæder i både Danmark og på et stigende antal eksportmarkeder. Dagrofa Logistik har mere end 40 års ekspertise i kundetilpassede løsninger og har strategisk placerede lagre i Vejle, Herning og Ringsted med i alt ca. 500 dedikerede medarbejdere. Dagrofa Logistik råder over et bredt og alsidigt sortiment med over 18.500 unikke varenumre inklusiv et prisvindende Private Label program.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Dagrofa ApS

Dagrofa ApS
Dagrofa ApS
Kærup Industrivej 12
4100 Ringsted

Med over 500 dagligvarebutikker fordelt over hele Danmark er Dagrofa en af landets førende virksomheder på det danske fødevaremarked. Dagrofa står bag dagligvarebutikkerne MENY, SPAR, Min Købmand og Let-Køb og ejer også Dagrofa Logistik og Dagrofa Foodservice, som er ledende leverandør til restauranter, hoteller og kantiner. 

Følg pressemeddelelser fra Dagrofa ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dagrofa ApS

Borgerstøttede butikker i høj kurs i landdistrikterne trods inflation: Dagrofa åbner mere end 10 nye borgerprojekter i 2023.30.3.2023 11:00:44 CEST | Pressemeddelelse

I dag, d.30. marts, får beboerne i den vestjyske by Borris en ny lokal købmandsbutik efter den tidligere brugs måtte lukke. Den nye butik hedder Min Købmand og hører til fødevarekoncernen Dagrofa. Koncernen har planer om at åbne mere end 10 nye borgerstøttede butikker i løbet af 2023 og lader sig ikke skræmme af, at inflation og høje energi- og producentpriser stadig udfordrer dagligvarebranchen.

Dagrofa Foodservice leverer overskud for første gang i en årrække27.3.2023 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Dagrofa Foodservice, en af landets største fødevaregrossister, kan for første gang i en årrække præsentere et positivt årsresultat på 38,9 mio. kroner, hvilket er en klar forbedring sammenlignet med 2021. Fremgangen skyldes bl.a. generelt øget aktivitet i foodservicebranchen, en optimering af virksomhedens logistik og tiltrækningen af nye kunder i tæt samarbejde med virksomhedens specialistenheder.

Dagrofa skaber fremgang i årets resultat trods svære markedsvilkår i detail: Foodservice- og logistikforretningerne trækker det samlede resultat op.22.3.2023 09:00:00 CET | Pressemeddelelse

Dagrofas årsresultat for 2022 lander på 74 mio. kr., hvilket er fødevarekoncernens bedste i 11 år og knap 30 procent bedre end sidste år. Det er i høj grad fødevarekoncernens foodservice- og logistikforretninger, som trækker det samlede årsresultat op, mens detail – i lighed med øvrige markedsdeltagere - har været udfordret af svære markedsvilkår og høje energipriser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum