EjendomDanmark

Erfaren organisationsmand i spidsen for EjendomDanmark

Del

EjendomDanmark har ansat Peter Stenholm som ny administrerende direktør. Han kommer fra en stilling som vicedirektør i Dansk Industri. Grøn omstilling og medlemsbesøg landet rundt står højt på den nye direktørs opmærksomhedsliste.

Foto: EjendomDanmark
Foto: EjendomDanmark

Peter Stenholm vil senest fra 1. maj tiltræde som administrerende direktør i erhvervsorganisationen EjendomDanmark. Han kommer fra en stilling som vicedirektør i Dansk Industri, hvor han har stået i spidsen for DI Byggeri.

”Ejendomsbranchen er under rivende udvikling. Den grønne omstilling, digitalisering og demografiske ændringer medfører store forandringer. Peter har et indgående kendskab til at lede organisationer i forandring, og han er den helt rigtige til at ruste EjendomDanmark til fremtiden,” siger bestyrelsesformand i EjendomDanmark, Henrik Dahl Jeppesen og fortsætter.

”Vi har været igennem en grundig rekrutteringsproces, men i sidste ende var valget let. Peter er en erfaren og sympatisk chef, der kan styrke organisationens daglige arbejde og bringe os endnu tættere på vores medlemmer. Han har samtidig ’mursten i blodet’ og politisk næse, så Peter Stenholm er den helt rigtige til at stå i spidsen for vores sekretariat og levere de rigtige løsninger til ejendomsbranchen,” siger Henrik Dahl Jeppesen.

Peter Stenholm glæder sig til at rykke ind i EjendomDanmark og komme i gang med arbejdet. Men allermest glæder han sig til at møde aktørerne i branchen.

”Jeg vil prioritere det utroligt højt at komme ud og møde vores medlemmer over hele landet. Det er medlemmerne, der ved, hvor skoen trykker, og dermed hvordan vi bedst kan sikre, at ejendomsbranchen er rustet til fremtiden. Der er ingen tvivl om, at jeg også vil bruge rigtig meget tid på, at branchen står rigtigt, når det kommer til bæredygtighed, socialt ansvar og klima. Både når der skal forhandles grønne reformer nu og her - og i de kommende års debat om at nå Danmarks klimamålsætninger,” siger Peter Stenholm.

Peter Stenholm er 56 år gammel og har været direktør i Dansk Byggeri og senest vicedirektør og branchedirektør i DI, ligesom han tidligere har arbejdet i HTS, Dansk Arbejdsgiverforening og Forsvarsministeriet. Peter Stenholm har en baggrund som advokat, bor i Virum, er gift og har 2 sønner.

Kontakter

For yderligere oplysninger kontakt bestyrelsesformand Henrik Dahl Jeppesen på mobil: 2790 1035

Billeder

Foto: EjendomDanmark
Foto: EjendomDanmark
Download
Foto: EjendomDanmark
Foto: EjendomDanmark
Download

Information om EjendomDanmark

EjendomDanmark
EjendomDanmark
Vester Farimagsgade 41
1606 København V

+45 33 12 03 30https://ejd.dk/

EjendomDanmark er erhvervsorganisationen for ejere, udlejere og administratorer af fast ejendom i Danmark. Organisationen repræsenterer ca. 85 % af det professionelle ejendomsmarked, som understøtter flere end 130.000 arbejdspladser i Danmark og bidrager til BNP med 140 mia. kr. om året. Vores medlemmer er blandt andet pensionskasser, ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer, grundejerforeninger, forsikringsselskaber og pengeinstitutter, fonde, advokater, ejendomsmæglere samt entreprenører, arkitekter og ingeniører.

Følg pressemeddelelser fra EjendomDanmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra EjendomDanmark

Stor usikkerhed om høje forventninger4.4.2022 09:48:27 CEST | Pressemeddelelse

Butikkerne er ved at vende stærkt tilbage efter et par år med nedlukninger og mundbind, og også efterspørgslen på butikslejemål vil stige det kommende år, forventer ejendomsbranchen. Der bliver samtidig god afsætning på både kontor-, industrilokaler og boliger. Det vil alt i alt betyde et historisk højt afkast for investeringsejendomme i 2022. Men en stigende inflation og den fortsatte krig i Ukraine kan spænde ben for den positive udvikling og skaber stor usikkerhed.

Vigtigt at inddrage markedets aktører i eftersyn af erhvervsejendommes grundværdier23.3.2022 10:40:04 CET | Pressemeddelelse

Det er vigtigt, at regeringens nye ekspertudvalg lytter og inddrager de relevante erhvervsorganisationer i det kommende arbejde med vurderingsmodeller af erhvervsejendommes grundværdier. EjendomDanmarks frygt har hele tiden været, at de offentlige vurderinger bliver uigennemskuelige og ikke vil afspejle et den markedsvirkelighed, som alle de små og store ejendomsejere operer i. Eksperterne burde derfor også kunne komme med bud på en mere virkelighedstro model end regeringens udspil.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum