Halsnæs Kommune

Ensretningen vender igen i Nørregade

Del

Halsnæs Kommune har hen over sommeren testet forskellige tiltag af i forlængelse af den nye udviklingsplan for Hundested. Og i den forbindelse slutter forsøg med vending af ensretningen i Nørregade.

Hen over de seneste par måneder har ensretningen i Nørregade været vendt. Det forsøg ophører nu, og det betyder, at ensretningen nu igen vender tilbage til normalen.

Fra den 5. oktober vil kørselsretningen således igen være i nordgående retning.

I forbindelse med vendingen af ensretningen, vil Nørregade være lukket fra Jernbanegade til Amtsvejen den 5. oktober fra kl. 7-13, mens skiltningen ændres. I tidsrummet vil det kun være muligt for beboere at køre på strækningen.

Forsøget med vending af ensretningen er en del af udviklingsplanen for Hundested, hvor målet er at skabe mere liv og sammenhæng i byen. Når forsøget er evalueret, vil det blive besluttet, om tiltaget skal blive en fast del af byen.

Du kan læse mere om udviklingsplanen for Hundested via linket her.

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!