Energistyrelsen

Energistyrelsen genudbyder første fase af CCUS-puljen

Del

Efter annullering af første udbud af CCUS-puljen fredag d. 3 juni 2022, er udbudsbekendtgørelsen for genudbuddet sendt til offentliggørelse.

Efter annullering af første udbud af CCUS-puljen fredag d. 3 juni 2022, er udbudsbekendtgørelsen for genudbuddet sendt til offentliggørelse. Dermed sættes der igen gang i udbudsprocessen for første fase af CCUS-puljen, som bliver Danmarks første støttepulje til fangst, transport og lagring af CO2.

Frist for ansøgning om prækvalifikation er d. 7. juli 2022. Tidsplan og proces er nærmere beskrevet i udbudsmaterialet, der vil være tilgængeligt i ’EU supply’ 48 timer efter bekræftet modtagelse dvs. tidligst d. 9. juni kl. 15:27.

Udbudsbekendtgørelsen offentliggøres på EU’s elektroniske udbudsplatform, Tender Electronic Daily (TED), og offentliggøres også på Energistyrelsens hjemmeside. Materialet vil foreligge på engelsk.

Energistyrelsen har opdateret udbudsmaterialet med henblik på at sikre, at kommunalt ejede affalds-varmeværker kan deltage i udbuddet jf. den politiske aftale om CCS-strategien.

Kontakt:

Kontorchef Henrik Sulbrück, tlf: 33 92 66 86, e-mail: hesu@ens.dk

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Energistyrelsen

Energistyrelsen
Energistyrelsen
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København V

33 92 67 00https://ens.dk/

I Energistyrelsen gør vi en forskel hver dag. I Danmark og i lande verden over. Vores vision om at opnå et klimaneutralt samfund i vækst og balance er den største opgave, vi skal være med til at løse. Vi ved, at vi skal tænke ambitiøst, og vi ved, at vi skal tænke nyt. Vores mål er en klog, grøn omstilling, hvor Danmark går foran, og danske erfaringer anvendes globalt. Hvor grønne løsninger, sikker og effektiv forsyning og økonomi tænkes sammen.

Følg pressemeddelelser fra Energistyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Energistyrelsen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum