Energistyrelsen

Energistyrelsen evaluerer puljen til lokale energifællesskaber og lokal forankring af klimaomstilling

Del
I 2022 blev der givet tilsagn til flere lokale energifællesskaber. Energistyrelsen evaluerer nu puljen og inviterer alle interesserede til at bidrage til evalueringen.

Energistyrelsen er i gang med at evaluere puljen til lokale energifællesskaber og lokal forankring af klimaomstilling. I 2022 blev der meddelt tilsagn til i alt fem informationsprojekter og seks større projekter.

Det betyder, at Energistyrelsen nu inviterer alle interesserede i puljen til at bidrage til evalueringen. Det kan du gøre ved at besvare spørgeskemaet på følgende link.

Spørgeskemaet er åbent til og med søndag den 26. marts 2023.

Læs mere om puljen her.

Kontakt

Fuldmægtig Daniel Hansen, dlhn@ens.dk, +45 33 95 09 36

Kontakter

Information om Energistyrelsen

Energistyrelsen
Energistyrelsen
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København V

33 92 67 00https://ens.dk/

I Energistyrelsen gør vi en forskel hver dag. I Danmark og i lande verden over. Vores vision om at opnå et klimaneutralt samfund i vækst og balance er den største opgave, vi skal være med til at løse. Vi ved, at vi skal tænke ambitiøst, og vi ved, at vi skal tænke nyt. Vores mål er en klog, grøn omstilling, hvor Danmark går foran, og danske erfaringer anvendes globalt. Hvor grønne løsninger, sikker og effektiv forsyning og økonomi tænkes sammen.

Følg pressemeddelelser fra Energistyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Energistyrelsen

Energistyrelsens nyeste teknologikatalog skal understøtte analyser om fremtidens grønne transport26.5.2023 09:39:12 CEST | Pressemeddelelse

Energistyrelsen udgiver i dag for første gang et teknologikatalog om tung transport med fokus på lastbiler og busser. Det skal gøre det lettere at pege på de fremtidige muligheder for den tunge transport. Denne første udgave omhandler lastbiler og busser, der i fremtiden skal køre på alternativer til konventionel diesel. Kataloget indeholder derfor kapitler om henholdsvis diesel, el og brint. Senere vil andre transportmidler inden for skibsfart blive tilføjet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum