TEKNIQ Arbejdsgiverne

Endelig kan danskerne få et digitalt hjem

Del

Der er ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne masser af sund digital fornuft i de 46 anbefalinger, regeringens Digitaliseringspartnerskab i dag kunne aflevere til finans- og erhvervsministrene.

Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.
Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Danmark skal være bedre til at udnytte digitaliseringens mange muligheder, hvis vi vil sikre fortsat vækst, velstand, grøn omstilling og effektiv offentlig service af høj kvalitet – til gavn for både borgere og virksomheder.

Det var baggrunden for de 46 anbefalinger, regeringens Digitaliseringspartnerskab i dag præsenterede for finans- og erhvervsministrene. Anbefalinger, som ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne åbner spændende perspektiver for den fortsatte digitalisering af Danmark.

”Jeg bider især mærke i, at partnerskabet peger på behovet for at gøre det lettere for danskerne at give eksperter og rådgivere fra fx installationsbranchen adgang til data om deres forbrug – og på den måde hjælpe danskerne med at få digitale og energieffektive hjem,” siger Troels Blicher Danielsen, adm. direktør hos TEKNIQ Arbejdsgiverne, der repræsenterer cirka 4.100 virksomheder indenfor el, vvs og metal, og uddyber:

”Digitalisering og grøn omstilling går hånd i hånd. Ved at åbne op for adgangen til data, skal danskerne ikke længere selv være eksperter på alle områder, men kan invitere fagfolk ind, så de på den måde kan hjælpe med den løbende energieffektivisering. Det er et initiativ, vi har efterlyst længe, som rummer både et enormt, grønt potentiale og åbner helt nye forretningsmuligheder for virksomhederne.”

Han peger også på partnerskabets anbefaling af, at der skal udarbejdes en langsigtet handlingsplan for digital værdiskabelse på energi-, forsynings- og klimaområdet.

”Her er det afgørende, at man inddrager dem, der skal stå for implementeringen af de tekniske løsninger allerede tidligt i processen – og at man kommer i gang hurtigst muligt, hvis vi skal i mål med 70 procents målsætningen. Vi glæder os til at bidrage med den faglighed og ekspertise, vi og vores medlemsvirksomheder kan byde ind med på netop dette område,” siger Troels Blicher Danielsen.

Nøgleord

Kontakter

Yderligere oplysninger:
Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne – mobil: 72 14 20 17

Billeder

Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.
Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.
Download

Information om TEKNIQ Arbejdsgiverne

TEKNIQ Arbejdsgiverne
Paul Bergsøes Vej 6
2600 Glostrup

4343 6000http://www.tekniq.dk/

TEKNIQ Arbejdsgiverne – Industri & Installation repræsenterer cirka 4.100 virksomheder inden for el, vvs og metal med i alt 55.000 medarbejdere og en samlet omsætning på omkring 60 mia. kr. 

Følg pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum