Næstved Bibliotek og Borgerservice

”En vandrehistorie” – en oplevelsesrig og tankevækkende temaaften om vandring med forfatter Malene Højlund.

Del

Torsdag den 15. september kl. 19.00 til kl. 20.30 kan du komme til et spændende foredrag på Korskilde Bibliotek om vandring.

Kilde: Malene Hjøllund
Kilde: Malene Hjøllund

Foredraget er med forfatter Malene Hjøllund, der I sensommeren 2021 gik hele vejen fra Saint Jean Pied De Port i Sydfrankrig til Santiago de Composrela i Spanien. Malene vil denne aften fortælle om sin 800 kilometer lange vandring på den franske camino og hvad den gjorde for at hun kom ud af, og videre fra, en stressdiagnose. En vandring, som i det hele taget fik en stor og livsomvæltende betydning for hende, og som ligger til grund for bogen ”En Vandrehistorie”.
Det gør hun ved at svare på de mest nærliggende spørgsmål om caminovandring og om livet som pilgrim. Hun tager udgangspunkt i personlige erfaringer, og oplevelser med vandringen, og med de mennesker hun mødte undervejs.


Pris og tilmelding
Det er gratis at deltage i arrangementet på Korskilde Bibliotek torsdag d. 15. september kl. 19.00-20.30 og der vil blive serveret kaffe og te. Tilmelding på bibliotekets hjemmeside www.naesbib.dk. Det gør du ved at følge linket på arrangementet.

Kontakter

Billeder

Kilde: Malene Hjøllund
Kilde: Malene Hjøllund
Download
Der medbringes kun minimal oppakning på Caminoen. Kilde: Malene Hjøllung
Der medbringes kun minimal oppakning på Caminoen. Kilde: Malene Hjøllung
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum