En sund livsstil begynder med disse 4 skridt

Del

Et æble om dagen holder doktoren af bagen. Dette gamle mundheld har med god grund overlevet tidens tand. Det er nemlig altid bedre at forebygge end at helbrede, når det kommer til ens sundhed. På trods af dette så bliver det desværre alt for ofte ved snakken hos rigtigt mange af os.

Hvis du er interesseret i at få en sundere livsstil, så vil du kunne få meget ud af at læse dette indlæg. Her får du nemlig 8 tips, der kan gøre underværker for din sundhed.

Drop det raffinerede sukker

Du er sikkert udmærket klar over, at for meget sukker ikke er det bedste for helbredet. Men vidste du, at raffineret sukker bogstaveligt talt kan være farligt for helbredet? Hvis du ønsker at undgå raffineret sukker, så bør du for alt i verden holde dig fra fødevarer såsom sodavand, wienerbrød, slik og salatdressinger.

En af de væsentligste grunde til at raffineret sukker er så skadeligt for helbredet er b.la., at det kan have en særdeles negativ effekt på din hjerne og kognitive evner. Og det er der vist ingen, der er interesserede i.

Drik rigeligt med vand

Hvis du er en smule for glad for kaffe, så bør du som noget af det første udskifte størstedelen af kopperne med vand. Alt for mange af os glemmer nemlig at drikke vand, og dette kan som bekendt negativt påvirke stort set alle aspekter af din krops sundhed. Og det samme gælder selvfølgelig for alkohol som med kaffe. Så sørg endelig for, at du får drukket rigeligt med vand hver eneste dag.

Skift til økologisk frugt og grønt

Som led i en varieret kost, så er det naturligvis også vigtigt, at man husker at få spist den anbefalede mængde af frugt og grøntsager. Begge fødevarer indeholder nemlig vigtige antioxidanter (læs også om antiinflammatorisk kost), der er med til at reparere cellerne i vores kroppe mod f.eks. frie radikaler.

Dog er det ikke fuldstændigt ligegyldigt, hvilken type frugt og grønt du kommer i indkøbskurven. Alt for mange grøntsager og frugter kommer nemlig i dag med en masse sprøjtemidler og giftstoffer med i handlen. Du bør derfor for så vidt muligt forsøge udelukkende at købe økologiske produkter, så du undgår at modvirke de gavnlige virkninger ved at spise dit daglige frugt og grønt. Økologiske produkter er ofte helt fri for skadelige giftstoffer, så hvorfor ikke høste alle de sundhedsmæssige fordele ved 100% at skifte til økologisk frugt og grønt?

Husk at strække og bøje din rygsøjle

Sidst, men ikke mindst, så vil ingen sund livsstil være komplet uden en sund rygrad. Du bør derfor altid prioritere at give din ryg en kærlig behandling så meget som overhovedet muligt med forskellige udstrækningsøvelser.

Hvis du f.eks. vælger at styrke din rygsøjle med yoga, så vil du kunne være med til at bremse aldringsprocessen i kroppen. Dårlig kropsholdning er en af stor grund til kropsligt forfald, så invester i en god yogamåtte. Det betaler sig.

Information om Escalate ApS

Escalate ApS
Skudehavnsvej 5
2150 Nordhavn

Følg pressemeddelelser fra Escalate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate ApS

Det er blevet populært som aldrig før at handle på nettet20.1.2021 10:18:05 CETPressemeddelelse

2020 har været et anderledes år grundet coronakrisen, og det har været helt uundgåeligt ikke at have været påvirket af det, pandemien har medført. Hvad der før blev antaget som en normal hverdag er blevet ændret markant, og vi har som mennesker lært at søge nye veje på flere områder. Et eksempel her kan være, at mennesker grundet coronas påvirkning af samfundet har søgt til mere nethandel.

Inviter håndværkerne indenfor i dit hjem og spar en masse penge i 202120.1.2021 09:50:27 CETPressemeddelelse

Året 2020 har budt på mange restriktioner og nedlukninger af brancher som følge af den verdensomspændende pandemi. Det er dog også de færrest, det kan være gået forbi næsen på, da alles hverdag har været lavet om. Mange arbejdspladser er blevet rykket ind i stuerne og ved køkkenbordene i danskernes egne hjem. Både unge og gamle har gået rundt i det samme hus flere uger i træk. Derved opdager man også nemmere husets reelle funktioner og problematikker. 2020 er såmænd gået hen og blevet et godt år at renovere sit hus i – 2021 bliver dog endnu bedre.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum