Lidl Danmark

En rabat, der kan mærkes: Lidl giver vintergave til medarbejderne for halvanden million kroner

Del
Med en ekstraordinær rabat på 20 % over udvalgte dage i november, over jul og nytår, og i januar og februar giver dagligvarekæden Lidl alle medarbejdere en håndsrækning.
Hauke Daene og resten af Lidls direktion giver alle medarbejdere i dagligvarekæden en vinterrabat på 20 % på udvalgte dage.
Hauke Daene og resten af Lidls direktion giver alle medarbejdere i dagligvarekæden en vinterrabat på 20 % på udvalgte dage.

“I Lidl har vi valgt at give alle medarbejdere en ekstra økonomisk hjælp. En hjælpder kan være med til at få husholdningsbudgettet til at række lidt længere - især i denne dyre vintertid, hvor mange står i en økonomisk trængt situation. Vi forventer at give en samlet rabat på halvanden million kroner.” 

Sådan fortæller HR-direktør i Lidl, Hauke Daene, der sammen med resten af dagligvarekædens direktion har valgt at give en medarbejderrabat på 20 % på udvalgte dage fra november til og med februar.  

Rabatten kan benyttes både omkring jul og nytår, og så kan den benyttes de sidste to dage i slutningen af november, januar og februar. Medarbejderrabatten gælder alle dagligvarekædens flere end 3600 ansatte i Danmark og påvirker ikke de øvrige personalegoder. 

Vil gerne kvittere for medarbejdernes store indsats

Da dagligvarekædens ledelse i september var på landsdækkende Roadtour til kædens 138 butikker for at tale med medarbejderne, kvitterede direktionen for indsatsen og dialogen med en medarbejderrabat på 20 %. Rabatten blev benyttet flittigt i samtlige butikker, og Lidls medarbejdere fik alt rabat for mere end en kvart million kr. - på blot fire dage. 

Det har inspireret Lidl til at gentage medarbejderrabatten på bestemte dage over vinteren, siger Hauke Daene.   

”Der er tryk på i både dagligvare- og detailhandlen omkring jul og nytår, og vores medarbejdere ved, at der bliver brug for en ekstra indsats - og de leverer hvert eneste år! Den ekstra indsats og arbejdet året i gennem vil vi gerne kvittere for med både en julegave, som vi plejer og en ekstraordinær medarbejderrabat, der kan mærkes.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Hauke Daene og resten af Lidls direktion giver alle medarbejdere i dagligvarekæden en vinterrabat på 20 % på udvalgte dage.
Hauke Daene og resten af Lidls direktion giver alle medarbejdere i dagligvarekæden en vinterrabat på 20 % på udvalgte dage.
Download

Information om Lidl Danmark

Lidl Danmark
Lidl Danmark
Profilvej 9
6000 Kolding

7635 0000http://www.lidl.dk

I Lidl Danmark står vi for den bedste kvalitet til den bedste pris. Som dagligvarekæde koncentrerer vi os om det væsentlige. Gennem vores effektive processer og det tillidsfulde samarbejde med vores partnere garanterer vi et fremragende forhold mellem kvalitet og pris og et velgennemtænkt vareudbud. Som kunde i Lidl kan du trygt regne med, at vores produkter er friske og af god kvalitet. Vores medarbejdere arbejder hver dag for, at vores kunder nemt og enkelt kan købe ind i vores 140 butikker. 

Du er altid velkommen til at skrive til os på presse@lidl.dk 

Følg pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Lidl udfaser som den første dagligvarekæde i Danmark al tobak inden udgangen af 20289.5.2023 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Lidl sætter som den første dagligvarekæde i Danmark dato på, hvornår de sælger deres sidste tobaksvarer - og allerede nu fjerner kæden 20 % af cigaretterne fra hylderne. Den første tobaksfrie butik åbner den 11. maj i Hjørring, og alle nye Lidl-butikker vil ikke sælge tobak. Initiativet skaber stor begejstring hos Kræftens Bekæmpelse, da færre børn og unge ifølge dem vil begynde at ryge.

Gratis undervisningsmateriale til folkeskoleelever: Lidl og Danmarks Biavlerforening sætter fokus på biernes betydning for biodiversitet17.4.2023 10:45:19 CEST | Pressemeddelelse

Dagligvarekæden Lidl og interesseorganisationen Danmarks Biavlerforening har de seneste år udviklet undervisningsmateriale, som har til formål at gøre landets skoleelever klogere på biers livsbetingelser og betydning for biodiversiteten. Sidste år var materialet så populært, at de blev revet væk på bare få timer, så nu gentager de succesen med nye undervisningskits målrettet 2.-4. klassetrin, som kan bestilles gratis af landets folkeskoler fra den 17. april.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum