Turbine Forlaget A/S

En plantebaseret julemiddag

Del

I takt med at flere og flere vælger at spise plantebaseret, så er der brug for at nytænke julens traditionelle retter. Den opgave har Thomas Erex påtaget sig, og nu er han aktuel med bogen "Vegansk julemad."

Vegansk julemad indeholder opskrifter på lækre og velsmagende retter, der passer perfekt til julefrokosterne og julemiddagen. Thomas Erex har udviklet opskrifter på alt fra juledeller med linser og champignon til Mock duck og masser af tilbehør i form af sovs, rispapirbacon og brunede kartofler. Desserten og den søde tand har han også tænkt på. Her er opskrifter på knasende chokoladejuletræer, vafler og æbleskiver. Og meget mere.

Thomas Erex er selv veganer, men opskrifterne er testet og godkendt af kødspisere, der også nød maden.

Med Vegansk julemad er det muligt at samle familier og venner om en middag, hvor alt er plantebaseret, men den er også velegnet til de familier, hvor der findes både kødspisere, vegetarer og veganere. For i juletiden vil alle jo gerne servere noget lækkert for gæsterne uanset hvilke præferencer, de har. Julen er for mange en tid, hvor vi samles og glæder hinanden. Og hvem vil ikke gerne glæde sine venner og familiemedlemmer med smagfulde retter, de kan spise med god samvittighed overfor miljøet og dyrene?

Nogle af retterne kan laves i en fart, mens andre kræver lidt mere tid i køkkenet – præcis som med al anden julemad.

Thomas Erex er madblogger og har tidligere udgivet kogebogen Veganske livretter, der blev kåret som ”Årets Veganske Udgivelse.”

Fakta om bogen:

Vegansk julemad // Thomas Erex
TURBINE // ISBN: 9788740656664 // 102 sider // Vejl. pris 249,95 sider

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Turbine Forlaget A/S

Turbine Forlaget A/S
Turbine Forlaget A/S
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Aarhus C

86 12 79 16https://turbine.dk/

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum