Ishøj Kommune

En nærværende stemme i dansk musik kan opleves i Ishøj

Del

Kulturium Musikteater i Ishøj byder på et gensyn med Alberte Winding, der sammen med sit band giver koncert den 11. marts kl. 20

Alberte Winding har med sin nærværende stemme og sin varme og poetiske sensitivitet rørt generationer af voksne og børn i mere end 35 år.

Efter Albertes bogudgivelse Kastevinde -erindringsglimt fra barndom og ungdom fortsætter historierne i musikken, live på scenen og med både nye og gamle sange fra det dejlige repertoire.

Sange med dybe følelser

Sange om at finde kærligheden, om at holde gamle og nye venner i hånden, om de mørke dage og de lyse nætter bliver kædet sammen af små anekdoter. Fra barndommens sodavand med brus og udi det voksne livs komplicerede dans med kærester, fester, børn og alt det, der gudskelov kommer efter.

Hvis du ikke vil gå glip af denne koncert i behageligt selskab, kan du købe billet til 195 kr. på kulturium.dk eller i musikteatrets billetsalg.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum