Ishøj Kommune

En gal historietime med forvirring og morskab

Del

Der er fuld fart på i den næste børneteaterforestilling i Kulturium Musikteater i Ishøj den 2. oktober kl. 13. Her vil to skøre fortællere, Sigurt Skallesmækker og Jakob Brødløs, kaste sig ud i at beretningen om Grevens Fejde

Det gælder kampen om den danske trone, det handler om bondeoprør og om alle de farverige personligheder. Det er utroligt underholdende at overvære denne gale historietime, hvor fortælling og musik går op i en højere enhed og skaber stemning, forvirring og morskab.

Historie i børnhøjde

Grevens Fejde er målrettet børn i alderen 8-12 år og deres forældre eller bedsteforældre. Der er garanti for gode grin, drama og virkelig god underholdning for såvel unge som ældre.

Billetter koster 25 kr. for børn og unge og 50 kr. for voksne. Medlemmer af børnekultur-klubben ”Giraf” kan hente gratis billet og deres medfølgende voksne kan købe til 35 kr. på kulturium.dk eller i musikteatrets billetsalg.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum