Ishøj Kommune

En aften i demokratiets tegn i Kulturium Musikteater

Del

Tirsdag den 26. oktober lagde Kulturium Musikteater hus til Danmarks Største Vælgermøde, som fandt sted samtidig på biblioteker landet over. Kulturium Bibliotek havde sørget for en stemningsfuld aften, hvor Ishøjs borgere kunne blive klogere på deres lokale kandidater til Kommunalvalget 2021

Der var godt fyldt op i Kulturium Musikteater den 26. oktober, hvor publikum til aftenens valgdebat troppede op på den røde løber. Her blev de budt velkommen med et glas bobler, sprøde toner fra en lokal jazzduo og stande med mulighed for både at møde de lokale kandidater ansigt til ansigt og lære mere om Kulturium Biblioteks arbejde med FN’s verdensmål.

Inde i salen bød aftenens ordstyrer Lea Gry Von Cotta-Schønberg, direktør i Fødevarebanken, velkommen til to runder paneldebat. Første debat satte fokus på kulturliv og medborgerskab og anden debat havde temaet miljø og klima på lokalt plan. Debatten blev efterfølgende suppleret med spørgsmål fra publikum.

Med Danmarks Største Vælgermøde har det været ønsket fra initiativtageren Danmarks Biblioteksforening at sætte fokus på den demokratiske samtale og på den helt centrale rolle bibliotekerne kan spille som formidler og facilitator i den forbindelse. Det ønske bakkede Kulturium Bibliotek op om, og det resulterede altså i et velbesøgt arrangement med rar stemning, god ro og orden og plads til den demokratiske debat.

Til arrangementet blev uddelt goodiebags med lidt lækkert til ganen og info om både verdensmål og valg, hvoraf en del blev tilovers. Kommer man forbi Kulturium Bibliotek i den nærmeste fremtid kan man derfor frit og kvit tage en fin pose med sig.

Kontakter

Julie Lystbæk-Hansen, litteraturformidler i Kulturium: jully@ishoj.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum