Elgiganten A/S

Elgiganten på vej til Grenaa

Del
Der har i længere tid være en positiv summen af aktivitet på Hesselvang i Grenaa – og nu melder Elgiganten samt 5 andre butikskæder deres ankomst i samarbejde med bygherren Innovater.

Med et nyetableret detailområde beliggende lige ud til Århusvej, den primære indfaldsvej til Grenaa, og et samlet butiksareal på ca. 5.500 m2 har bl.a. Elgiganten set mulighederne i både byen og området.

Peder Stedal, adm. direktør, udtaler: ”Vi glæder os meget over at åbne varehus i Grenaa i slutningen af 2023. En by og et område vi længe har haft et ønske om at etablere os i. Med Innovater som bygherre, er vi overbevist om, at både vi og vores kunder kommer til at nyde godt af et varehus af høj standard. Med ca. 2.000 m2 til rådighed vil vi tilbyde sidste nye butikskoncept med alt fra TV og hårde-hvidevarer til gaming samt vores nyeste Apple-shop-in-shop koncept til de af vores kunder, der ønsker særlig rådgivning og reparation af deres Apple produkter som tablets, telefoner og ure. Endelig ser vi frem til at blive en del af en ny større retail-park med flere andre stærke butikskoncepter, som vi allerede er glade naboer til i flere byer. Vi glæder os meget over den både stærke og synlige beliggenhed, hvor kunder fra Grenaa og omegn vil komme til at møde et bredt og varieret butiksmiks.”

Andreas Bagunck, udviklingschef hos Innovater, tilføjer: ”Det har været en særdeles positiv proces, hvor både Norddjurs Kommune og butikskæderne har haft ja-hatten på. Libak Retail har gjort et stort stykke arbejde med at få lejerne på plads til første etape, som består af seks nye butikker. Vi har stadig et lille restareal i området, som vi nu går i gang med at få udviklet. Det er dejligt at kunne mærke den optimisme, der hersker i branchen og muligheden for at kunne komme endnu tættere på kunderne i Grenaa og omegn. Vi glæder os meget til snart at komme i gang med byggeriet.”

Når Elgiganten slår dørene op i slutningen af 2023, bliver det med naboer som bl.a. MaxiZoo og T. Hansen.

Nøgleord

Kontakter

Ditte Opstrup Andersen
Pressekontakt
ditte.opstrup.andersen@giganten.dk
+4527614057

Billeder

Information om Elgiganten A/S

Elgiganten A/S
Elgiganten A/S
Arne Jacobsens Allé 16, 2
2300 København S

http://elgiganten.dk

Elgiganten er Danmarks førende varehuskæde indenfor mærkevareprodukter i hjemmeelektronik og hårde hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.300 medarbejdere fordelt pa 40 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2020/21 omsatte for 49,8 milliarder norske kroner. Der er i alt 414 varehuse og ca. 11.000 medarbejdere i Norden. Alle nordiske varehuse forsynes fra det over 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af Currys plc.

Følg pressemeddelelser fra Elgiganten A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Elgiganten A/S

De fattigste familier i Danmark hægtes af digitaliseringen29.11.2022 16:32:00 CET | Pressemeddelelse

Ny undersøgelse afdækker store digitale skel i det danske samfund. 37 % fortæller, at deres økonomi er så trængt, at de har svært ved at følge med i den digitale udvikling. Men når børnefamilier fx ikke har råd til en tablet, rammer det både børnenes sociale liv og deres skolegang. Derfor giver Elgiganten hvert år i samarbejde med Dansk Folkehjælp økonomisk støtte til tusindvis af familier for bl.a. at sikre børn en god jul og tryg skolestart – med elektronik under træet og i skoletasken.

Årets elektroniske julegavehits 202227.10.2022 08:48:00 CEST | Pressemeddelelse

Julen og den årlige julehandel nærmer sig. Elektronik står ofte højt på ønskelisten, og i år bliver nok ingen undtagelse. I takt med stigende energipriser, er strømsparetips i høj kurs, og energisparende elektronik og teknologi er blevet særligt eftertragtet. I den forbindelse har vi samlet en liste med tips og inspiration til årets julegaver, som samtidig kan hjælpe dig eller dine kære med at spare på elforbruget.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum