Elgiganten A/S

Elgiganten åbner 3 nye varehuse i Jylland og på Fyn – flere på vej landet over

Del
Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten
Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten

I næste uge åbner Elgiganten dørene til et helt nyt varehus i Fredericia – og endnu 3 er undervejs i Thisted, Haderslev og Nyborg.

Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten, har set frem til at offentliggøre nyheden i nogen tid: ”Allerede tilbage i juli måned, fortalte vi om vores planer for at åbne nye varehuse indenfor ganske kort tid i bl.a. Fredericia, Ringsted, Kalundborg og Rønne. Nu er vi klar til at løfte sløret for yderligere 3 byer. Derfor glæder det mig at fortælle, at både Thisted, Haderslev og Nyborg er byer, vi snart bliver en del af med helt nye varehuse.”

En travl tid forude
Foruden varehuset i Fredericia, som åbner den 12. november 2021 og Ringsted, der slår dørene op i løbet af sommeren 2022, kan man som Elgiganten kunde se frem til, at flere varehuse snart vil stå klar. Peder Stedal fortæller: ”Vi ser ind i en travl tid med løbende varehusåbninger. Når vi har budt vores første kunder velkommen i Fredericia og Ringsted, står Thisted og Kalundborg for tur, hvor vi forventer at åbne i slutningen af 2022. Herefter er planen at åbne i Haderslev til foråret 2023, efterfulgt af Nyborg og Rønne. Der bliver nok at se til, for vi skal samtidig sikre vores kunder nogle varehuse i topklasse – alle på omkring 2.000 m2 og med adgang til den nyeste teknologi og de bedste services.”

De forestående varehusåbninger fører nye jobs med sig i lokalområderne. I alt ca. 350 stillinger skal besættes i takt med, at varehusenes åbningsdage rykker nærmere. Stillinger lige fra sælgere og kasseassistenter til afdelingsledere og varehuschefer.

Nyt varehuskoncept med køkkener, B2B og Apple shop-in-shops
Elgiganten står klar til at åbne ikke mindre end 7 nye varehuse i løbet af de næste 18-20 måneder. Varehuse som bygger på Elgigantens nyeste ’3.0 koncept’ indenfor butiksindretning med bl.a. separate EPOQ køkkenafdelinger og Apple shop-in-shops samt services som Elgiganten Support og Klik & Hent.

Peder Stedal giver nogle eksempler på, hvad kunderne kan forvente i de nye varehuse: ”Vi er meget begejstrede ved udsigten til at komme endnu tættere på vores kunder rundt om i landet - både vores private kunder såvel som vores erhvervskunder. Med vores nye varehuskoncept binder vi vores online univers sammen med vores butikker og de services, vi tilbyder. Gennem Klik & Hent har vores kunder mulighed for nemt at bestille og betale varer online og hente dem direkte i vores varehus. Med Elgiganten Support tilbyder vi hjælp i varehuset til de kunder eller virksomheder, der har spørgsmål eller behov for hjælp til opsætning af produkter - også dem, der ikke nødvendigvis er købt i Elgiganten. Er det nyt køkken man leder efter, så har vi hele områder i varehusene dedikeret til vores EPOQ-køkkenserie. Og er man Apple-entusiast, kan man glæde sig til at opleve vores Apple ’shop-in-shops’ spækket med produkter og særligt uddannet personale, der er klar til at rådgive om alt fra iPhones til MacBooks.”

Lige satsning på både e-handel og fysiske butikker
Selvom e-handel vækster i stort set alle brancher, tror Elgiganten på, at der også i fremtiden vil være behov for fysiske butikker: ”Vi er overbevist om, at der også i fremtiden vil være behov for personlig rådgivning. Faktisk tror vi så meget på det, at vi uden tøven udvider med nye varehuse. For selvom meget kan klares online i dag, kan den personlige dialog, kontakt og rådgivning ikke erstattes. Og så kan man heller ikke komme udenom, at det stadig er i varehusene, man hurtigst kan få fat i sine produkter. Blandt andet derfor tror vi på åbningen af flere varehuse,” afslutter Peder Stedal.

Ud over de kommende varehusåbninger, slog Elgiganten i oktober også dørene op til to Pro Erhvervscentre i Glostrup og Tilst samt et nyt logistikcenter i Taulov.

Nøgleord

Kontakter

Ditte Opstrup Andersen
Kommunikationschef
PR & Kommunikation
ditte.opstrup.andersen@giganten.dk
+4527614057

Billeder

Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten
Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten
Download

Information om Elgiganten A/S

Elgiganten A/S
Elgiganten A/S
Arne Jacobsens Allé 16, 2
2300 København S

http://elgiganten.dk

Elgiganten er Danmarks førende varehuskæde indenfor mærkevareprodukter i hjemmeelektronik og hårde hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.300 medarbejdere fordelt pa 38 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2020/21 omsatte for 49,8 milliarder norske kroner. Der er i alt 414 varehuse og ca. 11.000 medarbejdere i Norden. Alle nordiske varehuse forsynes fra det over 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af Currys plc.

Følg pressemeddelelser fra Elgiganten A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Elgiganten A/S

De fattigste familier i Danmark hægtes af digitaliseringen29.11.2022 16:32:00 CET | Pressemeddelelse

Ny undersøgelse afdækker store digitale skel i det danske samfund. 37 % fortæller, at deres økonomi er så trængt, at de har svært ved at følge med i den digitale udvikling. Men når børnefamilier fx ikke har råd til en tablet, rammer det både børnenes sociale liv og deres skolegang. Derfor giver Elgiganten hvert år i samarbejde med Dansk Folkehjælp økonomisk støtte til tusindvis af familier for bl.a. at sikre børn en god jul og tryg skolestart – med elektronik under træet og i skoletasken.

Årets elektroniske julegavehits 202227.10.2022 08:48:00 CEST | Pressemeddelelse

Julen og den årlige julehandel nærmer sig. Elektronik står ofte højt på ønskelisten, og i år bliver nok ingen undtagelse. I takt med stigende energipriser, er strømsparetips i høj kurs, og energisparende elektronik og teknologi er blevet særligt eftertragtet. I den forbindelse har vi samlet en liste med tips og inspiration til årets julegaver, som samtidig kan hjælpe dig eller dine kære med at spare på elforbruget.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum