Fredensborg Kommune

Elever i 0. klasse får nu også mulighed for selvtest

Del

Børne- og Skoleudvalget har besluttet, at eleverne i 0. klasse også skal have mulighed for at blive testet hjemme med selvtest ligesom de ældre elever

I forbindelse med genåbningen af skolerne onsdag den 5. januar, opfordrede Børne- og Undervisningsministeriet til to ugentlige test af elever og medarbejdere fra og med 1. klasse.

På sit møde torsdag besluttede Børne- og Skoleudvalget dog at udvide tilbuddet til 0. klasserne fra næste uge, forklarer udvalgsformand Per Frost Henriksen:

”Det er vigtigt for os, at alle forældre, børn og ansatte så vidt muligt kan være trygge ved skolegangen på alle alderstrin, og udvalget har derfor besluttet at udvide muligheden for selvtest til alle elever. Det tilbud håber vi, bliver taget godt imod”.

Kontakter

Udvalgsformand Per Frost Henriksen (A) tlf. 25 13 62 99

Information om Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Fredensborg Kommune
Egevangen 3B
2980 Kokkedal

72 56 50 00http://www.fredensborg.dk

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum