Billund Kommune

Ekstraordinært åbent i Borgerservice for at give flere mulighed for at brevstemme

Del

Billund Kommune udvider åbningstiden i Borgerservice torsdag og holder ekstraordinært åbent fredag, så endnu flere kan afgive deres stemmer via brev.

Det skal være trygt for alle at kunne stemme til kommunal- og regionrådsvalget. Derfor har Billund Kommune valgt at udvide åbningstiden i Borgerservice torsdag og fredag, så endnu flere får muligheden for at brevstemme.

Det betyder konkret, at:

Åbningstiden på Borgerservice på Magion Biblioteket allerede torsdag den 11. november er udvidet til kl. 20.

Borgerservice på Billund Bibliotek holder ekstraordinært åbent fredag den 12. november kl. 9-16.

Der er desuden fortsat åbent i Borgerservice på Magion Biblioteket fredag den 12. november kl. 9-16

Man behøver ikke at bestille tid for at afgive sin stemme pr. brev. Man skal blot møde op i åbningstiden med sit ID. Man må desuden gerne medbringe eget skriveredskab (en kuglepen i rød, blå, sort eller grøn farve eller en blyant), hvis man er mest tryg ved det.

Baggrunden for at udvide åbningstiden er den seneste stigning i covid-19-smittetilfælde. Billund Kommune opfordrer derfor flere til at brevstemme for at brede stemmeafgivningen ud på hele valgperioden og dermed mindske risikoen for kødannelse på valgdagen den 16. november.

Kontakter

Andreas BjerrePresse- og brandingchef

Direkte: 79 72 72 09
Mobil: 24 92 86 79

abj@billund.dk

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

Frivilligrådets ”Tour de lokalsamfund” har været en succes11.11.2021 16:43:39 CET | Pressemeddelelse

Frivilligrådet og Frivilligcenter Billund har i efteråret 2021 været på tourné rundt i Billund Kommune for at besøge sociale frivillige og foreninger i kommunens mindre lokalsamfund. Målet har været at alle deltagere skulle blive klogere på hinanden og hvordan der arbejdes frivilligt socialt rundt i kommunen samt at få viderebragt viden om Frivilligrådets og Frivilligcenter Billunds funktioner ud til de frivillige – og det lykkedes.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum