Ekstra Bladet tager næste skridt fremad i digitalt tv

Del

For at styrke Ekstra Bladets digitale førerposition yderligere lægges nyheds- og tv-redaktionerne nu sammen, samtidig med at den hastigt voksende eksterne TV-produktion udskilles i en selvstændig enhed.

Det er endnu et skridt fremad i Ekstra Bladets digitale strategi. Formålet er dels at styrke det eksterne TV-fokus og samtidig samle kræfterne i én stærk nyhedsmuskel på ekstrabladet.dk.:

  • Vi er nu kommet forbi babystadiet på web-TV og er klar til at tage næste skridt, som betyder, at vore journalister på ekstrabladet.dk bruger lige nøjagtig dét virkemiddel - tekst, billeder eller TV - som giver brugerne den bedste oplevelse, siger chefredaktør Poul Madsen.

Det bliver Ekstra Bladets digitale nyhedschef, Pernille Holbøll, der skal stå i spidsen for den nye, samlede nyhedsredaktion.

- Ved at samle ressourcerne forenkler vi kommandovejen, og på denne måde kan vi blive endnu skarpere på at fokusere på de rigtige VOD-formater, SoMe-vinkler og nyhedshistorier uanset platform, siger digital nyhedschef Pernille Holbøll. 

Ekstra Bladet vil fortsat dække de store historier med live-tv, mens mindre begivenheder vil blive dækket af ren tekst-live og still-billeder. 

- ’Live’ er ikke en enten-eller-størrelse. Live handler om at kunne sætte maksimalt ind og dække de nyheder, der optager brugerne, og benytte de fortælleredskaber, der giver bedst mening. Det være sig tekst, billede, liveblogs og tv. Den nye struktur vil for alvor give os muligheden for at cementere, at det er det, ekstrabladet.dk er bedst til, understreger Pernille Holbøll.

EB.dk er Danmarks største digitale nyhedsmedie med op mod 900.000 daglige brugere.

TV-direktør Thomas Stokholm får fremadrettet fuldt fokus på at styrke og udbygge Ekstra Bladets eksterne TV-produktioner, som både redaktionelt og kommercielt er i hastig vækst.  I efteråret skal Ekstra Bladet TV blandt andet producere et nyt stort format til  en dansk tv-kanal, samt en række nye kommercielle formater.

I forbindelse med omlægningen stopper live-vært Paula Larrain, og redaktionschef Søren Langelund.

Yderligere oplysninger:

Chefredaktør Poul Madsen, 23 30 13 13

Nyhedschef Pernille Holbøll, 51251313

TV-direktør Thomas Stokholm, 20670022

Information om Ekstra Bladet

Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
Rådhuspladsen
1017 København K

+45 33 11 13 13http://ekstrabladet.dk

Følg pressemeddelelser fra Ekstra Bladet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Ekstra Bladet

Ekstra Bladets bladdirektør, Jan Damgaard stopper for at gå på pension23.5.2017 14:10pressemeddelelse

Ekstra Bladets bladdirektør gennem de seneste 18 år, Jan Damgaard, har besluttet sig for at stoppe og gå på pension. Og med Jan Damgaards sædvanlige rettidige omhu meldes beslutningen ud allerede nu, så der bliver god tid til at finde hans afløser: ”Det er lang tid siden, jeg aftalte med Poul Madsen, at jeg gerne ville stoppe, når jeg bliver 65, hvilket sker i foråret 2018. Ekstra Bladet har dermed god tid til at finde min afløser”, siger Jan Damgaard. Jan Damgaard kom til Ekstra Bladet i februar 1980 som ung mediekonsulent. Talentet var uomtvisteligt, og allerede i 1985 blev han annoncedirektør, inden han i 1998 satte sig i stolen som Ekstra Bladets øverste kommercielle chef. ”Det har aldrig været kedeligt at være på Ekstra Bladet. Det er en helt unik arbejdsplads med helt unikke medarbejdere. På Ekstra Bladet er der rummelighed, mangfoldighed, og respekt for hinandens arbejde på tværs af redaktionen og de kommercielle afdelinger”, siger Jan Damgaard. Da Jan Damgaard startede på Ekstr

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum