Erhvervshus Midtjylland

Eftertragtet pulje sætter skub i virksomheders digitalisering – SMV:Digital åbner ny tilskudspulje den 18. september

Del

Flere end 500 danske virksomheder har allerede fået tilskud fra den eftertragtede tilskudspulje. Med SMV:Digital er fokus på at fremme vækst og konkurrenceevne ved at støtte små og mellemstore virksomheders digitalisering. Den 18. september åbner tilskudspuljen, som henvender sig til små og mellemstore virksomheder, for tredje gang, og forventningerne til puljen er store.

Digitalisering er en afgørende faktor for virksomheders udvikling og overlevelse, men for små og mellemstore virksomheder kan det ofte være svært at tage det endelige skridt med digitale udviklingsprojekter, da det er en dyr og krævende affære. Derfor kan virksomheder få en økonomisk håndsrækning til at tage det næste digitale skridt med programmet SMV:Digital.

Alle brancher er i dag ramt af nye digitale muligheder, og som virksomhedsejer må du ikke lukke øjnene for de digitale tiltag, hvis du har ambitioner om at udvikle din virksomhed. Med tilskud til privat rådgivning fra specialister kan din virksomhed få den nødvendige viden og et skub i den rigtige digitale retning. Hjælpen fra SMV:Digital øger markant mulighederne for at tage de rigtige teknologivalg”,udtaler Henrik Skou Pedersen, chefkonsulent hos Erhvervshus Midtjylland.

Formkon i Skive sætter skub i digitaliseringen med hjælp fra SMV:Digital

Med sparring fra en virksomhedskonsulent fra Erhvervshus Midtjylland, fik Formkon, en metalvirksomhed fra Skive, vejledning i at ansøge om midler gennem programmet, da han stod overfor at skulle øge digitaliseringen i sin virksomhed med 55 ansatte.

Med et tilskud på 100.000 kr. fra SMV:Digital har Formkon, en metalvirksomhed fra Skive, investeret i nyt it-system, som sikrer virksomheden effektivitet, overblik og gearer Formkon til mere vækst. ”Medfinansiering af vores udgifter til de eksterne konsulenter var medvirkende til, at vi kastede os over så stor en investering. Det betyder meget at føle sig på sikker grund med sådan en investering, og det har jeg gjort”, udtaler Peter L. Hjelm, som er administrerende direktør for Formkon.

Nøgleord

Kontakter

Henrik Skou Pedersen, chefkonsulent hos Erhvervshus Midtjylland. Tlf.: 40 30 05 90 E-mail: hsp@erhvervshusmidtjylland.dk

Links

Information om Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland
Erhvervshus Midtjylland
Åbogade 15
8200 Aarhus N

http://www.erhvervshusmidtjylland.dk

Erhvervshus Midtjylland er operatør på SMV:Digital, som styrker danske virksomheders vækst og konkurrenceevne gennem digitalisering.

SMV:Digital åbner ny tilskudspulje onsdag d. 18. september, hvor danske SMV’er kan ansøge om tilskud til rådgivning vedrørende digital omstilling og e-handel.

Programmet er målrettet små og mellemstore virksomheder. Virksomheder med 2-20 ansatte kan ansøge om en voucher på 25.000 kr., mens virksomheder med 3-249 ansatte kan ansøge om en voucher på 100.000 kr.

Læs mere om projektet og mulighederne for at ansøge på www.smvdigital.dk

Følg pressemeddelelser fra Erhvervshus Midtjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervshus Midtjylland

Styrket samarbejde mellem Erhvervshus Midtjylland og Dansk Kyst- og Naturturisme skal støtte turismevirksomheder til øget vækst og udvikling17.12.2019 08:21:30 CETPressemeddelelse

Midtjyske iværksættere og virksomhedsledere i kyst- og naturturismesektoren kan nu se frem til et øget tilbud af erhvervsfremmende karakter. Med en nylig underskrevet samarbejdsaftale mellem Erhvervshus Midtjylland og Dansk Kyst- og Naturturisme er der zoomet ind på det fælles formål om at tilbyde ydelser af høj kvalitet til iværksættere og virksomheder inden for turismebranchen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum