Turbine Forlaget A/S

Dystopisk fantasyfortælling om "Den døde by" afsluttes

Del

Forfatter Henriette Rostrup er klar med tredje og sidste bind i sin fantasyfortælling om drengen Alifs kamp mod Ulveheksen Grimelda.

”Krigen mod Ulveheksen” er det tredje og afsluttende bind i trilogien om Alif og børnene fra Krematorium D, som kæmper for overlevelse i den døde by. Alle de voksne er borte, taget af den frygtelige sovesyge, som Ulveheksen har nedkaldt over byen. Og når børnene selv bliver ældre, vil de også falde i søvn – hvis ikke de får overvundet Grimelda i tide.

Alif får brug for alle sine kræfter og gode venners hjælp. For han er Drengen. Han er den udvalgte, der skal lede oprøret mod Ulveheksen og stoppe sovesygen. Vil det lykkedes ham, inden det er for sent?

”Den døde by” er en dystopisk fantasyserie til børn fra ca. 11 år og op. Turbines børneanmelder, Josefine på 12 år, synes, serien er super fed og anbefaler den til alle, der elsker spænding og en smule gys. I Weekendavisen skrev de om første bind: ”Drengen fra Krematorium D er en velskrevet undergangshistorie, hvor man kun gradvist forstår, at det ikke er realisme, men fantasy.”

Henriette Rostrup er kendt for en lang række bøger blandt andet den anmelderroste roman ”Det år vi gik til begravelser.” Hun er cand. mag i moderne litteratur og litteraturformidling fra Københavns Universitet og debuterede som forfatter i 2007.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Turbine Forlaget A/S

Turbine Forlaget A/S
Turbine Forlaget A/S
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Aarhus C

86 12 79 16https://turbine.dk/

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Den danske konges magt gennem historien1.9.2020 12:00:00 CESTPressemeddelelse

I år har Dronning Margrethe II af Danmark fejret sin 80-års fødselsdag. Som den siddende monark er hun den sidste, der beskrives i bogen ”Kongen i Danmark”, hvor historikeren Rikke Agnete Olsen har beskrevet hver enkelt regent i verdens måske ældste monarki. Grafiker Jørgen Kraglund har ligeledes gengivet hver enkelt i sin velkendte streg fra tidsskriftet Skalk – tro mod sit forlæg, men samtidig helt sin egen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum