Dyreverdenen.dk oplever fremgang på trods af COVID-19

Del

COVID-19 har ramt den danske detailbranche særligt hårdt, der først har set sig nødsaget til at holde lukket i en længere periode og efterfølgende er åbnet op til en verden fyldt med restriktioner, krav til hygiejne og en afventende købelyst hos forbrugerne.

Dette har naturligvis ramt store som små virksomheder landet over. Mens flere er gået konkurs og har måttet lukket ned, kæmper endnu flere nu med at holde sig oven vande.

Selvom tiderne er hårde for mange virksomheder, så er der stadig lyspunkter og eksempler på fysiske forretninger, der håndterer pandemien med et roligt overblik, omstillingsparathed og en stærk, digital indsats, og på trods af omstændighederne formår at vækste forretningen i en tid, der er svær for de fleste.

En sådan virksomhed er Dyreverdenen.dk, der siden 2017 har solgt kæledyrsartikler og -foder til menneskets bedste ven. Dette, fra en lille butik på Vordingborgvej i Herfølge og en webshop, der i produkter favner fra hund og kat over fugle til gnavere og kanin tilbehør. Her finder du med andre ord alt det, som du har brug for til dit kæledyr.

Omsætningsvækst på 300 %

Coronakrisen har fordret til, at fysiske butikker landet over holder lukket. Dette har været en drivkraft bag e-handlen, der i samme periode har oplevet eksplosiv vækst. Netop dette er forklaringen på, at Dyreverdenen.dk har oplevet en massiv fremgang på op imod 300 % i første halvår af 2020.

Væksten kommer naturligvis ikke af sig selv. Den kræver, at man har de rette produkter til de helt rigtige priser på hylderne. ”Vi har altid haft et højt fokus på at kunne tilbyde fornuftige produkter til gode priser. Dette, kombineret med vores store knowhow om kæledyr, gør, at vi fremstår attraktive over for forbrugerne” udtaler Mikkel Dam Nielsen fra Dyreverdenen.dk og fortsætter ”Vi går gerne den ekstra mil for at sikre den gode kundeoplevelse. Alle vores varer er håndplukket hos vores leverandører og den gode service værner vi højt om”.

Adspurgt til, hvilke produkter der sælger bedst, nævner Mikkel Dam Nielsen, at de især er stærke på produkter til kaniner og gnavere, men at kunderne også ofte roser dem for deres store udvalg af økologisk og allergivenligt foder.

Kontakter

Mads Nordskov
hej@madsnordskov.dk

Information om Escalate ApS

Escalate ApS
Skudehavnsvej 5
2150 Nordhavn

Følg pressemeddelelser fra Escalate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate ApS

Håndbyggede racercykler hitter igen hos Ditlev Cykler14.8.2020 06:15:00 CESTPressemeddelelse

De er solgt, før de er færdigsamlet på cykelværkstedet hos Ditlev Cykler, og selvom hver eneste del har været i hænderne på en mekaniker i kælderen, holder de en konkurrencedygtig pris. Sådan lyder det fra cykelhandler Henrik Ditlev, der igen har kastet sig over at håndbygge racercykler i sin butik i Frederiksværk. “Det er ret vildt. For et par måneder siden var det måske en ud af 100 cykler vi solgte, der var håndbygget. Nu er det måske hver tiende,” siger indehaver Henrik Ditlev og den rutinerede cykelmekaniker fortsætter: “Det er sjovt at bygge racercykler op fra bunden, så jeg synes det er en fantastisk udvikling.” Det er corona-epidemien, der indirekte har givet et kæmpe skub til den ædle kunst at samle en racercykel fra bunden. Der er nemlig opstået mangel på fabrikssamlede racercykler i takt med at mange i løbet af nedlukningen af Danmark har fået øjnene op for, at racercykler er god (afstands)-motion i en corona-tid. “Vi kunne hurtigt mærke at salget steg stødt efter alt andet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum