Danske Spil A/S

Dygtig tipper vekslede 23 kroner til 1 million

Del

Som den eneste ramte en københavner søndag 13 rigtige i Tips.

En tipper fra Amager i København var formentlig lidt mere glad end gennemsnittet for, at Tottenham slog Manchester City i går.

Eller over, at Mainz overraskende slog RB Leipzig, for blot at nævne et par af de fodboldresultater, som søndag var medvirkende til, at tipperen som den eneste ramte 13 rigtige i Tips.

Da den sidste kamp var spillet, kunne tipperen kaste armene i vejret og glæde sig over, at hans forudsigelser var intet mindre end 1 million kroner værd.

- Det er ikke så tit, at nogen tipper sig til 1 million kroner. Det er faktisk kun fjerde gang i år, at det sker, fortæller Søren Marschall Augustesen, der er Tips-ansvarlig i Danske Spil.

Præstationen skal også ses i lyset af, at indsatsen var beskedne 23 kroner på et system med 11 halvgarderinger.

Tipperen følte sig sikker på, at Atletico Madrid ville vinde ude over Celta Vigo, og på en sejr til Djurgårdens IF ude over Mjällby, hvorfor de kampe ikke var halvgarderet.

Det skete lige akkurat med en 2-1 sejr til Atletico Madrid og en 1-0 sejr til Djurgårdens IF.

- Resten af kampene blev halvgarderet, og tipperen ramte store overraskelser som blandt Tottenhams sejr over Manchester City og Mainz’ sejr over RB Leipzig, fortæller Søren Marschall Augustesen.

For yderligere info:
- Michael Ørtz Christiansen, presserådgiver i Danske Spil, mail: mioc@danskespil.dk, tlf: 61334230
- Søren Marschall Augustesen, Tips-ansvarlig i Danske Spil, sma@danskespil.dk, tlf: 29455180

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum