Krifa

Dragør-borgmester stiller op som formand for Krifa

Del

46-årige Eik Dahl Bidstrup, der siden 2014 har været borgmester i Dragør, er kandidat, når Krifa skal vælge ny formand 28. maj

Efter 20 år med Søren Fibiger Olesen i front skal Krifas repræsentantskab og hovedbestyrelse vælge ny formand. Det sker på Krifas repræsentantskabsmøde 28. maj 2021.  

46-årige Eik Dahl Bidstrup, der i dag er borgmester for Venstre i Dragør Kommune, har ladet sig opstille som kandidat til formandsvalget indstillet af en enig hovedbestyrelse. I søndags udløb fristen for indlevering af kandidaterklæringer, og Eik Dahl Bidstrup er opstillet som eneste kandidat. 

Central spiller 
Formandskandidaten har i de seneste seks år siddet i Krifas Advisory Board for God Arbejdslyst, hvor meningsdannere og eksperter har bidraget med input og viden til Krifas trivselsarbejde. 

- Krifa er enormt spændende som organisation, og jeg ser Krifa som en central spiller på fremtidens arbejdsmarked, lyder det fra Eik Dahl Bidstrup.  

Trækker på erfaring 
Den nuværende borgmester har stor sympati for Krifas mission om at fremme god arbejdslyst, og formandskandidaten har masser af erfaringer at trække på. 

- Jeg er stor tilhænger af Krifas syn på arbejdsmarkedet – at arbejdstager og arbejdsgiver er hinandens forudsætninger og ikke modsætninger. Jeg har i mit virke som borgmester set, hvad konflikter forårsager, og det er sjældent noget godt, siger Eik Dahl Bidstrup. 

28. maj holder Krifas repræsentantskab landsmøde, hvor Eik Dahl Bidstrup officielt skal vælges. Der skal desuden vælges medlemmer til hovedbestyrelsen. 

Nøgleord

Kontakter

Formandskandidat Eik Dahl Bidstrup: 30101078/ eik.krifa@gmail.com

Pressekontakt Fie Rødkjær Møller: 21642021/ frn@krifa.dk

Billeder

Information om Krifa

Krifa
Krifa
Klokhøjen 4
8200 Aarhus N

http://www.krifa.dk

Krifa er en tværfaglig organisation for danske lønmodtagere og har mere end 190.000 medlemmer. Krifa arbejder hver dag for at fremme arbejdslysten blandt medlemmer, medarbejdere og i samfundet generelt – og det er integreret i alt, hvad organisationen gør. Krifa arbejder mod at blive en moderne arbejdslivsbevægelse ved at se det enkelte medlem og udfordre den klassiske opfattelse af en fagforening og a-kasse.

Følg pressemeddelelser fra Krifa

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Krifa

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum