Dansk PersonTransportDansk PersonTransport

DPT’s medlemmer får nu også adgang til Tacho Online

Del

DPT har indgået en ny aftale med TungVognsSpecialisten, som betyder, at Dansk PersonTransports medlemmer fra den 1. maj får adgang til TungVognsSpecialistens program, Tacho Online.

Medlemmerne af Dansk PersonTransport får nu endnu en mulighed for at analysere og rapportere deres køre- og hviletidsdata ved indgåelse af aftalen med TungVognsSpecialisten. Tacho Online er et program, der bruges til at aflæse, gemme og analysere data fra den digitale takograf. Samtidigt er det muligt at tilkøbe en pluspakke, der inkluderer et arbejdstids- event- og medarbejdermodul udover telefonisk hotline.

”Vi ser det som en stor fordel, at vores medlemmer får muligheden for at kunne bruge de innovative IT-løsninger, som TungVognsSpecialisten tilbyder via Tacho Online. Vi giver ved indgåelsen af denne aftale vores medlemmer endnu en rigtig god mulighed for adgang til en nem og overskuelig løsning, hvorpå de kan overholde lovgivningen og reglerne om køre- og hviletid samt arbejdstid. DPTs medlemmer har i mange år haft adgang til Tachoweb, men især mulighederne i forbindelse med pluspakken, syntes vi, giver medlemmerne nogle nye muligheder for at sikre overholdelse af reglerne, så vi er glade for nu at tilbyde begge løsninger,” siger Michael Møller Nielsen, adm. Direktør i Dansk PersonTransport.

”Jeg er simpelthen så glad for, at det igen er lykkedes os at få lavet en aftale med DPT om levering af Tacho Online og vores andre ydelser til medlemmerne. Vi har i forvejen et helt fantastisk samarbejde med DPT’s medlemmer, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at de også bliver glade for samarbejdet fremover,” siger Carl Peter Frederiksen, adm. Direktør i TungVognsSpecialisten.

Tacho Online indsamler og hoster data fra førerkort og tachografer, så brugeren får et overskueligt værktøj til løbende kontrol af køre og hviletider og derved undgår overraskelser ved eksempelvis en virksomhedskontrol. Som medlem af DPT er der desuden muligt at opgradere Tacho Online med pluspakken, der blandt andet gør det muligt at registrerer arbejdstid for chauffører og også har et medarbejdermodul, der inkluderer alle typer af medarbejdere.

Kontakter

Information om Dansk PersonTransport

Dansk PersonTransport
Dansk PersonTransport
Nørre Farimagsgade 11, 3. tv.
1364 København K

70 22 70 99https://www.danskpersontransport.dk/

Dansk PersonTransport (DPT) er den faglige brancheforening for bus- og taxivognmænd i Danmark.

DPT’s formål er at varetage medlemmernes økonomiske, faglige og sociale interesser og rettigheder ved forhandling og samarbejde for derved at sikre de bedst mulige betingelser for medlemmernes udøvelse af deres erhverv.

Følg pressemeddelelser fra Dansk PersonTransport

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk PersonTransport

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum