Domino's

Domino’s udvider endnu en gang: Åbner butik nr. 27 i Rødovre

Del

Tirsdag den 6. december åbner et spritnyt pizzeria på adressen, Rødovre Port 9, i Rødovre. Verdens største pizzakæde, Domino’s ser frem til at slå dørene op for den helt nybyggede butik, der er den 3. butiksåbning i 2022.

København, mandag 28. november – Domino’s er ikke bare Danmarks, men verdens største pizzakæde, og nu har virksomheden udvalgt adressen, Rødovre Port 9, til at være den næste lokation i kædens ambitiøse udvidelsesplan.

Butikken er placeret yderst centralt i Rødovre, lige over for Rødovre Station, og Mila Hvilshøj, der er ansvarlig for nye åbninger i Domino’s Danmark, ser frem til at se det genkendelige logo blive en del af gadebilledet:  

”Da vi besøgte Rødovre Port, var vi klar over, at denne placering var vi simpelthen nødt til at få fingrene i. Rødovres 41.000 indbyggere er en fantastisk blanding af mennesker; studerende, børnefamilier, pensionister m.m., og vi ved fra vores tidligere åbninger, at vores forretning passer godt ind netop dette mangfoldige miljø, der har brug for pizza til alt fra indflytningsfest med vennerne til middag med hele familien."  

Franchisetageren bag Domino’s i Danmark, DPE, overtog pizzakæden i 2019 og har sidenhen strømlinet de interne processer og implementeret et væld af initiativer, såsom håndlavet dej, en plantebaseret menu og levering på klimavenlige elcykler. Samtidig er bestillingsprocessen blevet effektiviseret med en ny app, så Domino’s Rødovres kunder kan forvente en nem bestilling, med kort leveringstid fra bestilling til modtagelse på hjemmeadressen i 2610.

For mere information, kontakt:

Caroline Cecilie Olesen, Grey Public, på vegne af Domino’s Danmark

caroline.olesen@grey.com

Billeder

Information om Domino's

Domino'sOm Domino's Danmark

Med 27 butikker i Danmark, er Domino's Danmark markedsleder inden for pizza-takeaway og en af ​​de ti største fastfoodkæder i landet. Brandet, med det ikoniske røde og blå logo, sætter en ære i altid at levere friske, håndlavede pizzaer med de bedste råvarer og et stort smil. 

Om Domino's Pizza Enterprises Ltd:

Domino's Pizza Enterprises Ltd er verdens største franchisetager af det succesrige amerikanske mærke Domino's Pizza og har eksklusive rettigheder til brandet og restauranterne på følgende markeder: Australien, New Zealand, Frankrig, Holland, Belgien, Luxembourg, Japan, Danmark, Taiwan og Tyskland. Domino's Pizza Enterprises Ltd driver omkring 3000 butikker med over 88.000 ansatte.

Følg pressemeddelelser fra Domino's

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Domino's

Testes i butikken i dag: Danmarks første genbrugelige pizzaæske er på trapperne hos Domino’s4.5.2022 07:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Domino’s skal i samarbejde med det danske initiativ for pant-emballage, New Loop finde et klimavenligt alternativ til den miljøbelastende konventionelle pizzaæske. I dag, den 4. maj samles Domino’s ledelse og kvalitetsansvarlige fra flere europæiske lande i Domino’s butik på Falkoner Allé for at teste produkter, der potentielt kan blive Danmarks første genbrugelige pizzaæske. København, 4. maj: Danskerne elsker pizza, og de seneste mange år har pizzaen stået øverst på ønskelisten, når der skulle bestilles take-away i de danske hjem.* Dette resulterer, hver eneste dag, i tusindvis og atter tusindvis af brugte pizzabakker, som desværre ikke kan sorteres som andet end restaffald, grundet spildolie fra pizzaen. De brugte æsker skaber et unødigt pres på forbrændingsanlæggene og klimaet, som Domino’s Danmark ikke længere ønsker at være vidne til. Samtidig har regeringens Klimaplan for Grøn affaldssektor og cirkulær økonomi, sat en række mål, som lægger op til handling fra aktører i den dansk