Ishøj Kommune

Dokumentar om Leonard Cohens ’Hallelujah’ kan opleves til VESTEGNS:DOX

Del

Kulturium Biograf i Ishøj er blevet en del af en lokal dokumentarfilmfestival lavet i samarbejde med CPH:DOX. Festivalen foregår fra 23. marts til 3. april, og i Kulturium Biograf kan du se to dokumentarer: ‘Hallelujah: Leonard Cohen, a Journey, a Song’ og ’Calendar Girls’

Tag med til dokumentarfilmfestival på Vestegnen, når der fra 23. marts til 3. april er VESTEGNS:DOX.

VESTEGNS:DOX har udvalgt film fra årets CPH:DOX-festival, som bliver vist i en lokal dokumentarfilmfestival samtidig med, at CPH:DOX finder sted i København.

VESTEGNS:DOX foregår i kommunerne Albertslund, Hvidovre, Høje-Taastrup, Ishøj og Vallensbæk.

Dokumentarer i Ishøj

Kulturium Biograf i Ishøj viser to dokumentarer under VESTEGNS:DOX.

Den 1. april kl. 19 viser biografen ‘Hallelujah: Leonard Cohen, a Journey, a Song’. Dokumentaren handler om Leonard Cohens liv med udgangspunkt i hans verdenskendte sang Hallelujah. Inden filmen vil musikformidler Thomas Ulrik Larsen kort fortælle om Leonard Cohen og spille et par af Cohens sange. Prisen er 50 kr. inkl. et glas vin, øl eller vand. Bemærk, der er ikke undertekster på filmen, og at der tales engelsk.

Den 2. april kl. 11 viser biografen dokumentaren ’Calendar Girls’, som er et svensk feelgood-hit fra Sundance, hvor en trup af kvindelige dansere på 60+ giver folk i Florida nyt mod på livet i en moden alder med kulørte dansenumre og ukuelig optimisme. Der er engelske undertekster på filmen, og der tales engelsk. Der er gratis adgang, men billet er nødvendig.

Du kan se det samlede program for alle visninger under VESTEGNS:DOX på vestegnenskulturuge.dk/dox.

Billetter

Billetter til begge dokumentarfilm bookes via ishojbio.dk eller i Kulturium Biograf, Ishøj Østergade 28, 2635 Ishøj.

Billet til ’Hallelujah: Leonard Cohen, a Journey, a Song’ koster 50 kr. inkl. musikalsk foredrag og et glas vin, øl eller vand.

Billet til ’Calendar Girls’ er gratis, husk dog billet.

Samlet program

Det samlede program for VESTEGNS:DOX kan ses på vestegnenskulturuge.dk/dox og Vestegnens Kulturuges Facebook-side, hvor du også kan læse mere om festivalen.

Niklas Engstrøm, kunstnerisk leder for CPH:DOX, fortæller:

”Vi er superglade for, at Albertslund, Hvidovre, Høje Taastrup, Ishøj, og Vallensbæk nu har indgået et samarbejde med CPH:DOX, som giver os mulighed for at bringe nogle af årets bedste danske og internationale dokumentarfilm til Vestegnen. Det er første gang, vi laver samarbejde på tværs af kommuner uden for København, og det er særdeles givende.”

Kontakter

Sune Blicher, kommunikationschef for CPH:DOX: 3122 2661 / sune@cphdox.dk
Monika Funder, sekretariat for Vestegnens Kulturuge: 3639 2203 / xmf@hvidovre.dk
Line Nørregård Larsen, filmbooker i Kulturium Biograf: lilla@ishoj.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum