PDH Music

Dobbeltkoncert med Josephine Philip & Hannah Schneider

Del

Midnight Confessions
præsenterer:
Dobbeltkoncert med
Josephine Philip & Hannah Schneider


Josephine Philip og Hannah Schneider er begge en etableret del af den danske musikscene - Philip med samarbejder som Darkness Falls, Trentemøller, JaConfetti og Schneider med 3 soloalbum i bagagen og de seneste år i den dansksprogede elektroniske duo AyOwA.

I maj 2022 udgav Philip sit debut soloalbum We Get Lost and Found som b.la. høstede 5 stjerner I Gaffa, og 30. september udkommer Schneiders længe ventede 4. soloalbum Ocean Letters.


Begge plader udgives på deres fælles pladeselskab Midnight Confessions- et nystartet label for alternativ pop og hybrid-projekter mellem samtidskunst og musik. Sammen har de også Philip | Schneider - en eksperimentel duo med den ene fod rodfæstet i lyd og den anden i performance og billedkunst. Med en fælles interesse for stemmen og dens performative muligheder, skaber de forførende rummelige kompositioner, performances og lydinstallationer der engagerer både krop, ører og sind. Duoen har gennem de seneste to år har sat sit tydelige aftryk på den danske performance- og kunstscene med optrædener på alle de mest toneangivende kunstinstitutioner.

Den 27 oktober bliver en helt særlig aften hvor man kan man få lov at opleve begge artister når de hver især spiller musikken fra deres albums på Hotel Cecil. Musikalsk bevæger de sig inden for hvert deres soniske univers, men den røde tråd er deres karakteristiske og ekstremt nærværende stemmer, der inviterer lytteren helt tæt på.

Der bydes på en helt særlig og intim aften på den stemningsfulde scene på Hotel Cecil, når Hannah Schneider og Josephine Philip og deres bands bestående af nogen af landets mest toneangivende musikere inviterer til dobbeltkoncert.


Hannah Schneider

Den 30. september udgiver Hannah Schneider sin første soloplade i 7 år, ‘Ocean Letters’.

Gennem sin karriere har Hannah etableret sig som en af de stærkeste stemmer i Danmark, hvor hendes musik gennem de sidste mange år har haft en stor plads på både radio, såvel som på film, tv og på nogle af landets største teaterscener.
Hun har været nomineret til flere musikpriser i Danmark, samt optrådt over hele Europa og USA, herunder festivaler som CMJ (NYC), Roskilde Festival og Spot Festival.

Hannah Schneider er også kendt som den ene halvdel af den anmelderroste duo AyOwA, der har fået betydelig international opmærksomhed fra bl.a. Huffington Post, The Independent, VICE, CLASH og Wonderland Magazine samt airplay på både BBC 1+ BBC 6. Hittet “Sommer” blev desuden sunget på danske X factor i 2019, hvor AyOwA også spillede på Hotel Cecil for fulde huse.

Med pladen Ocean Letters skaber Hannah Schneider en intim forbindelse mellem det neoklassiske og det moderne, det nære og det universelle. Pladen markerer en ny sonisk vej, hvor stemmen og klaveret er i fokus. Sangerindens filmiske lyd drager bl. a. tankerne hen på Agnes Obel, Olafur Arnalds, Aldous Harding og The Cinematic Orchestra.

Pladen er skabt i samarbejde med flere toneangivende skikkelser på den danske musikscene, og præsenterer numre komponeret og produceret sammen med bl.a. filmkomponist Christian Balvig (When Saints Go Machine), producer og pianist Nicolai Kornerup (Kwamie Liv) og producer Brian Batz (Sleep Party People), samt gæsteoptrædender fra bl. a. Goss, og Jacob Bellens.

Hannah har med foreløbende singler fra albummet opnået omfattende airplay på bl.a. P6 Beat, og omtale på flere store medier i ind og udland:

“Starting our week off right, Hannah Schneider pours her rich vocals and twinkling melody into the symphonic track, “Mirror Sphere”. While the minimalist production lays the bare bones of the song, it is Hannah’s vulnerability that fleshes out the story”
Wonderland Magazine

“We Will Be The Only Sound In The World opens on an austere, elegant piano topped by Hannah’s deliciously haunting voice, crystalline yet ethereal at the same time. It’s one of those mystical voices with the power of summoning up the past, present, and future” popoff.us / Medium

Gaffa’s Bedst lige nu:
“Schneiders vokal byder ind i et rum,hvor sårbarheden er i fokus. Og netop fordi den er så underspillet og er udpræget klaverbåren, suger det lytteren ind som en malstrøm af inderlighed.” Gaffa


Josephine Philip

Sanger og komponist Josephine Philip har længe været en vigtig del af den danske musikscene med samarbejder som Darkness Falls, Trentemøller, JaConfetti mm. I maj 2022 udgav hun solosebuten We Get Lost And Found, som b.la. høstede 5 stjerne i Gaffa. Hun er inspireret af et væld af kunstneriske udtryk; korværker, samtidskunst og performance, jazzstandarder, eksperimentel musik, film, litteratur og klassisk musik, referencer som hun trækker på i sine poetiske fortællinger.

Philip har med 3 singler ligget i tung rotation på P6 Beat og er blevet taget meget varmt i mod på både danske og udenlandske musikmedier.

Hun påbegyndte arbejdet med sit kommende album We Get Lost And Found i løbet af vinteren 2019, og processen accelererede i pandemiåret 2020. Den isolation, som mange af os delte, blev en katalysator for processen, og i både kompositioner og tekster resonerer de personlige og fælles oplevelser fra denne periode – følelsen af intens væren, glæde, fortvivlelse, kærlighed, frustration og forsigtig optimisme, som hurtig blev knust af pessimisme, for derefter kort at lettes af håb. Musikken bevæger sig fra det intime akustiske og minimalistiske rum til mere omfangsrigt orkestrerede produktioner alt bundet sammen af Philips nærværende stemme der med historiefortællingen som omdrejningspunkt indfanger lytteren.

Numrene på We Get Lost And Found er skabt, skrevet og produceret i samarbejde med den københavnske producer og musiker Lasse Martinussen.

Josephine Philips tydelige sangskrivningstalent og imponerende vokalteknik får i den grad lov til at brillere i mørket. We Get Lost And Found er et spændende første spadestik mod lovende fremtidige soloprojekter. (Gaffa om debutalbummet We Get Lost And Found)

Musikalsk set er ’We Get Lost and Found’ toptunet og finsmurt, og det er voksent i den forstand, at virkemidlerne aldrig overdrives. (Politiken om debutalbummet We Get Lost And Found)


It’s a fragile, nocturnal piece of cinematic beauty, a track about love and longing, surrounded in an impressive musical setting.The anchor of this delicate tune remains Philip‘s stunning vocal performance which is equally strong and fragile (Nbhap.com om første single Call My Name)

'The Clue' is billed as a "contemporary love song" but its musicality runs deep.
(Clashmusic.com om anden single The Clue)

Billeder

Links

Information om PDH Music

PDH Music
PDH Music
Frederiksberg Allé 3
1790 København V

+45 33 11 22 00https://www.pdh.dk/

PDH Music er et af Danmarks førende bookingbureauer med en lang række af Danmarks største artister og entertainere. Book artisten, foredragsholderen eller komikeren til dit arrangement hos os.

Følg pressemeddelelser fra PDH Music

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PDH Music

Signe Svendsen på efterårsturné med nyt album i ryggen22.6.2022 09:00:00 CEST | Nyhed

SIGNE SVENDSEN EFTERÅR 2022 Til november tager Signe Svendsen på turné landet rundt med et nyt album i ryggen. Da hun i slutningen af 2021 slap et mere end almindelig travlt koncertår, gik hun direkte i skrivehulen og kan allerede d. 14. okt udgive en opfølger til 2020-albummet ”Det Forlyder”. ”Det bliver afsindigt rart at stå på scenen med de her nye sange, - vi har arbejdet intenst på dem og nu skal de så finde deres vej ud til folk. Og den del er i virkeligheden den vigtigste. Glæder mig meget.” Signe Svendsen har for længst fundet sin egen plads på den danske scene. Hun fører publikum igennem koncerterne med en inderlig og stærk vokal og som stilsikker entertainer. Hun har allieret sig med sin faste producer og guitarist Lars Skjærbæk og Palle Hjorth på tangenter, og sammen skaber de tre et poetisk, nærmest filmisk univers omkring sangene. ”Med os tre er der mulighed til at gå storladent og helt intimt. Der er plads til fortællingerne og også plads til at folk kan få lov til at fly

VOLA annoncerer Special Guests: H.E.R.O. på kommende Danmarkstour6.4.2022 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

VOLA annoncerer Special Guests: H.E.R.O. på kommende Danmarkstour Det kommende år bliver travlt for dansk-svenske VOLA, både internationalt og herhjemme. VOLA er lige hjemvendt fra deres første Skandinaviens tour, med udsolgte shows i Finland, Norge og Danmark, og skal midt i april måned spille support for canadiske Devin Townsend på hans tour rundt i Storbritannien, der blandt andet bringer bandet til det legendariske spillested Royal Albert Hall i London. Derudover har VOLA en række store festival shows hen over sommeren deriblandt COPENHELL, Roskilde Festival, Summer Breeze og Illosarirock, og en kæmpe Europatourné til efteråret. Året sluttes af med en Danmarkstour hvor bandet er stolte over at kunne præsentere H.E.R.O. som support. H.E.R.O. har med deres nye og tredje album ’Alternate Realities’ manifesteret sig på den danske rockscene og på radiobølger både herhjemme som i udlandet. Et album, som udover at lande forsider i Japan, har fået sjældne 10/10 af Metalized, 5 stjerner i G

LOVE SHOP - 25 år med GO! Afslutter tour på VEGA 13. april1.4.2022 13:39:29 CEST | Nyhed

LOVE SHOP - 25 år med GO! Love Shop er netop nu på turné som opfølgning på deres seneste album, ”Levende Mænd i Døde Forhold”. En turné, der har bragt dem rundt i hele landet, men også med en afstikker til Berlin, hvor bandet gav en koncert på spillestedet Maschinenhaus. Flere publikummer har bemærket, at der på denne turné er blevet spillet langt flere sange fra albummet ”GO!” end sædvanligt. Og det er der en særlig god grund til. Albummet kan nemlig til maj fejre 25 års jubilæum og det markerer Love Shop ved at tilføje sange som ”Hvorhen? Hvordan? Hvornår?”, ”Vi Blinker Så Hurtigt Vi Kan” og “Fremmedlægionær” til koncerterne. Det kan opleves, når bandet den 13. april afslutter turnéen på deres hjemmebane i Store VEGA i København. Live består Love Shop, foruden forsanger Jens Unmack, som altid af Mikkel Damgaard (keys), Mika Vandborg (guitar), Nis Tyrrestrup (bas) og Thomas Duus (trommer) Og det er den konstellation, som netop har kastet 5 stjerner af sig i GAFFA for bandets nylige ko

Kira And The Kindred Spirits udsender debutplade på vinyl og annoncerer DK-tour21.3.2022 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

Kira And The Kindred Spirits udsender debutplade på vinyl og annoncerer DK-tour I anledning af 20-året for Kira and the Kindred Spirits’ debutplade “Happiness Saves Lives”, udsender bandet nu for første gang albummet på vinyl. I anledning af jubilæet annoncerede bandet sidste år en særlig re-union koncert på RUST i København. Spillestedet har en særlig plads i bandets historie, da det var der de spillede deres første fuldlængdekoncert. Koncerten er for længst udsolgt og nu har bandet besluttet sig for at tilføje flere koncerter og tage på deres første turné i 15 år. Derudover kan man opleve dem flere steder i landet hen over sommeren. Gamle og nye fans kan glæde sig til at høre de bedste sange fra debutpladen, samt de to øvrige albums bandet nåede at udgive inden de gik hver til sit i 2007. Kira and The Kindred Spirits nåede at spille over 450 koncerter i ind- og udland i de 6 år de var aktive. Bandet havde ry som et af landets stærkeste livebands og høstede adskillige roser

BAAL på DETOUR i efteråret 202218.3.2022 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

BAAL – DETOUR 2022 Baal har gennem de sidste 25 år skabt sig et ry som et af landets allerbedste livebands og har for længst opbygget et trofast og dedikeret publikum, der altid fylder stederne i landets større byer. Men med vanlig sans for at udfordre sig selv – og for at hylde ildsjæle og iværksættere i Danmarks guldkant, har Baal denne gang besluttet sig for at se bort fra landets 10 største byer og i stedet sprede den særlige Baalske magi udover en række spillesteder, der fortjener den største respekt for at holde gang i kulturen og præsentere en langt mere mangfoldig side af den danske musikscene end den, der lige fylder primetime TV. Baal er mere velspillende og levende end nogensinde, koncerterne stadig storladne og uforudsigelige & bandet glæder sig til en lille magisk Detour – endnu tættere på publikum. Baal er: Bjørn Fjæstad – Vokal Henrik Sten Melander – Keyboards Morten Lundsgaard – Guitar Kenni Andy Jørgensen – Trommer Troels Skjærbæk - Bas Tourplan: 02.11 FERMATEN. Hernin

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum