Djøf

Djøfs Lederpris 2022 går til leder, der skaber resultater i balance med trivsel og godt arbejdsmiljø

Del

Djøfs Lederpris 2022 går direktør Anne Katrine Schjønning, 37 år, fra advokatfirmaet Molt Wengel. Et talent der skaber resultater og sikrer god personaleledelse.

Anne Katrine Schjønning (tv) modtager Djøfs Lederpris 2022 fra Anne Bach Waagstein (tv), formand for Djøf Privat
Anne Katrine Schjønning (tv) modtager Djøfs Lederpris 2022 fra Anne Bach Waagstein (tv), formand for Djøf Privat

Djøfs årlige lederpris uddeles hver år til en leder, der har potentiale til at stige helt til tops i dansk erhvervsliv. Og som samtidig er kendt som en god og tillidsskabende leder, der også har stærke kommunikative egenskaber og evner at beskrive sin egen ledelsesstil.

- En sådan leder er Anne Katrine Schjønning. Hun har vist, at hun som direktør kan skabe resultater. Og hun har samtidig fokus på et godt arbejdsmiljø, hvor trivsel er højt prioriteret. Hendes lederstil bidrager til at skabe meningsfuldhed – både strategisk, taktisk og operationelt, siger Anne Bach Waagstein, nyvalgt formand for Djøf Privat, i forbindelse med overrækkelse af prisen og tilføjer:

- God ledelse er altafgørende for væksten i erhvervslivet. Djøf ønsker at bidrage til debatten om ledelse og skabe opmærksomhed om, hvad der skal til for at få et succesfyldt lederskab. Derfor uddeler vi årligt Djøfs Lederpris.

Anne Katrine Schjønning er 37 år og arbejder som direktør i Advokatfirmaet MoltWengel, som er specialiseret i entrepriseret og byggeri. Anne Katrine Schjønning er MSc in Economics and Business Administration: Finance and Accounting (Cand.Merc. FIR) 2011-2013 fra CBS, Copenhagen Business School.

- Jeg er selvfølgelig glad for at få prisen. Og det der gør mig rigtig glad er, at der bliver lagt mærke til den måde, vi er advokatkontor på. At det bliver set, at vi gør og vil noget andet. Jeg håber, at det kan være med til at inspirere andre til også at turde gå efter det, man tror er det rigtige, og ikke bare gøre som man plejer, siger Anne Katrine Schjønning.

Inden Anne Katrine kom til Molt Wengel, var hun fire år i Deloitte, hvor hun rådgav en række danske og internationale virksomheder i at udvikle og implementere forretningsstrategier. Hun har som konsulent med succes drevet adskillige komplekse forandringsprojekter, der har krævet stakeholder management-evner ud over det sædvanlige.

Hos Molt Wengel har hun bl.a. være med til at sikre implementering af en 4,5 dags arbejdsuge og arbejder løbende med transformation af arbejdsmetoder og kultur.

Juryen

  • Anne Mette Dissing-Immerkær, Partner Heidrick & Struggles
  • Henrik Funder, tidligere formand for Djøf Privat
  • Pui Ling Lau, COO Realdania
  • Thomas Gregers Honoré, Bestyrelsesformand Nexcom A/S
  • Thomas Woldbye, Adm. Direktør Københavns Lufthavne
  • Tomas Therkildsen, Adm. direktør Djøf
  • Torben Möger Pedersen, Adm. direktør Pensions Danmark

Yderligere kommentarer

  • Anne Bach Waagstein, tlf. 30 92 89 02.
  • Anne Katrine Schjønning, tlf. 30 93 69 05

Nøgleord

Billeder

Anne Katrine Schjønning (tv) modtager Djøfs Lederpris 2022 fra Anne Bach Waagstein (tv), formand for Djøf Privat
Anne Katrine Schjønning (tv) modtager Djøfs Lederpris 2022 fra Anne Bach Waagstein (tv), formand for Djøf Privat
Download

Information om Djøf

Djøf
Djøf
Gothersgade 133
1123 København K

33 95 97 00https://www.djoef.dk/

Djøf er faglig organisation for jurister og jurastuderende samt erhvervsøkonomiske og samfundsvidenskabelige kandidater og studerende. Vi repræsenterer 107.000 medlemmer, der arbejder på alle niveauer i det private og det offentlige i Danmark og udlandet. Mange arbejder med analyse, strategi, økonomi, jura, udvikling og kommunikation. En stor del er ledere, og endnu flere ønsker at blive det.

Som fagforening arbejder vi for at optimere medlemmernes arbejdsliv ved at sikre ordentlige løn- og arbejdsvilkår og give inspiration til karrierevalg, faglig udvikling, netværk og nye muligheder. Som medlemmer bruger vi hinanden til at blive bedre og skaber et solidt grundlag for at træffe vigtige beslutninger i vores arbejdsliv og studieliv. Sammen arbejder vi for at udvikle samfundet til gavn for alles bedste.

Følg pressemeddelelser fra Djøf

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Djøf

Djøf: Fint med lidt tidligere pension, men der skal investeres massivt i det gode arbejdsliv4.5.2022 09:40:45 CEST | Pressemeddelelse

Pensionskommissionens rapport indeholder gode pointer om at gentænke overgange mellem arbejde og pension. Vi bør have et langt større fokus på, hvordan danskerne kan have både lyst og kræfter til et langt arbejdsliv - for nogle ovenikøbet længere end den fastsatte pensionsalder. Det kalder på konkrete indsatser for at forbedre arbejdsmiljø og trivsel - og for muligheder for at skifte spor eller holde pauser undervejs, siger Sara Vergo, formand for Djøf.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum