Djøf

Djøf styrker det strategiske arbejde

Del

Djøf ansætter ministersekretær fra Finansministeriet som ny cheføkonom. Og udpeger ny politisk chef.

Efter 6 år i Finansministeriet, har chefkonsulent Anne Assenholm Nielsen, 31 år, valgt at skifte job til en nyoprettet stilling som cheføkonom i Djøf.

Stillingen er en udløber af Djøfs strategi ”Form Fremtiden Sammen”, hvor Djøf rækker ud over sig selv for at bidrage til at skabe fremtidens løsninger for velfærdssamfundet.

-       Jeg ser frem til at bruge mine kompetencer fra centraladministrationen til at gøre Djøf endnu bedre for medlemmerne. Djøf har vedtaget en spændende strategi, som jeg vil gerne vil bidrage til at realisere. Det er spændende at få mulighed for at være med til at udvikle og skabe forandring, siger Anne Assenholm Nielsen.

Hun er uddannet i statskundskab fra Syddansk Universitet i 2014, hvor hun sideløbende læste en master i Political Economy of Europe fra London School of Economics. Siden 2014 har hun arbejdet i Finansministeriet – senest som ministersekretær for først Kristian Jensen og nu Nicolai Wammen.

Ud over den nye cheføkonom har Djøf også udnævnt politisk chefkonsulent Esben Dahl Sørensen som ny politisk chef.

Nøgleord

Information om Djøf

Djøf
Djøf
Gothersgade 133
1123 København K

33 95 97 00https://www.djoef.dk/

Djøf er faglig organisation for jurister og jurastuderende samt erhvervsøkonomiske og samfundsvidenskabelige kandidater og studerende. Vi repræsenterer 100.000 medlemmer, der arbejder på alle niveauer i det private og det offentlige i Danmark og udlandet. Mange arbejder med analyse, strategi, økonomi, jura, udvikling og kommunikation. En stor del er ledere, og endnu flere ønsker at blive det.

Som fagforening arbejder vi for at optimere medlemmernes arbejdsliv ved at sikre ordentlige løn- og arbejdsvilkår og give inspiration til karrierevalg, faglig udvikling, netværk og nye muligheder. Som medlemmer bruger vi hinanden til at blive bedre og skaber et solidt grundlag for at træffe vigtige beslutninger i vores arbejdsliv og studieliv. Sammen arbejder vi for at udvikle samfundet til gavn for alles bedste.

Følg pressemeddelelser fra Djøf

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Djøf

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum