Djøf

Djøf runder medlem nr. 100.000

Del

Et stærkt fagligt fællesskab giver et godt afsæt for at bidrage til at finde løsninger i samfundet, siger Henning Thiesen, formand for Djøf.

Stigende medlemstal i en faglig organisation er langt fra en selvfølge. Tværtimod.

- Selvfølgelig er vi både stolte og ydmyge over at have rundet 100.000 medlemmer. Det er en vigtig milepæl, som viser, at der er en betydelig interesse for at være en del af et stærkt fagligt fællesskab, siger Henning Thiesen, formand for Djøf.

Han betoner, at en moderne faglig organisation selvfølgelig skal bistå medlemmerne og arbejde for eksempelvis gode løn- og arbejdsvilkår, inspirere til karriereudvikling, faglig udvikling og tilbyde netværk.

- Uanset hvilken position man har på en arbejdsplads – fra yngste studentermedhjælp til øverste chef, kan man få behov for en faglig sparringpartner. Der skal Djøf være til stede, når det enkelte medlem har brug for os, understreger Henning Thiesen og tilføjer:

- Men vi har også en ambition om at se ud over vores egen næsetip. Det enkelte medlem skaber værdi på deres arbejdspladser. Men sammen kan vi også bidrage til at udvikle samfundet og finde løsninger på de store samfundsudfordringer. Det kræver, at vi rækker ud og skaber alliancer på tværs af forskelle og fagligheder.

Konkret arbejder Djøf eksempelvis for at fremme ligestillingen mellem mænd og kvinder, bedre muligheder for balance mellem arbejde og fritid, for at sikre et attraktivt arbejdsliv uden nedslidning helt frem til pensionsalderen, for at styrke borgernes retssikkerhed og sikring af en demokratisk kontrol med de store tech-giganter, som fylder stadig mere i samfundslivet.

De 100.000 djøfere arbejder overalt i det danske samfund.

Blandt de erhvervsaktive arbejder 54 pct. i den offentlige sektor. 46 pct. i den private sektor og over 23.000 studerer på en af de samfundsvidenskabelige eller erhvervsøkonomiske uddannelser.

Djøf har de sidste mange år haft en årlig vækst i medlemstallet på 2-4 pct.

Henning Thiesen træffes for yderligere kommentarer ved henvendelse til pressechef Torben Gross, tlf. 21 49 01 73.

Nøgleord

Information om Djøf

Djøf
Djøf
Gothersgade 133
1123 København K

33 95 97 00https://www.djoef.dk/

Djøf er faglig organisation for jurister og jurastuderende samt erhvervsøkonomiske og samfundsvidenskabelige kandidater og studerende. Vi repræsenterer 100.000 medlemmer, der arbejder på alle niveauer i det private og det offentlige i Danmark og udlandet. Mange arbejder med analyse, strategi, økonomi, jura, udvikling og kommunikation. En stor del er ledere, og endnu flere ønsker at blive det.

Som fagforening arbejder vi for at optimere medlemmernes arbejdsliv ved at sikre ordentlige løn- og arbejdsvilkår og give inspiration til karrierevalg, faglig udvikling, netværk og nye muligheder. Som medlemmer bruger vi hinanden til at blive bedre og skaber et solidt grundlag for at træffe vigtige beslutninger i vores arbejdsliv og studieliv. Sammen arbejder vi for at udvikle samfundet til gavn for alles bedste.

Følg pressemeddelelser fra Djøf

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Djøf

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum