Codan Forsikring A/SCodan Forsikring A/SCodan Forsikring A/S

Djøf og Codan løfter samarbejdet til nyt niveau

Del

Djøf og Codan har indgået ny partnerskabsaftale for sammen at skabe de bedste og mest konkurrencedygtige forsikringer for nuværende og nye medlemmer.

Scott Ørmen, Administrerende Direktør i Codan og Tomas Therkildsen, Administrerende Direktør i Djøf
Scott Ørmen, Administrerende Direktør i Codan og Tomas Therkildsen, Administrerende Direktør i Djøf

Partnerskabsaftalen betyder, at Djøf og Codan fremadrettet vil arbejde tættere og mere strategisk sammen for at sikre medlemmerne endnu bedre og mere skræddersyede forsikringsløsninger.

Djøfs kerneforretning er at servicere medlemmerne med rådgivning og services af høj kvalitet og varetage deres interesser, suppleret med attraktive medlemstilbud. Derfor er Djøfs administrerende direktør Tomas Therkildsen tilfreds med, at Djøfs samarbejdsaftale med Codan er blevet underskrevet den 7. december 2018, så samarbejdet kan blive taget op til et nyt niveau.

"Som en stor organisation for akademikere med 95.000 medlemmer har vi mulighed for at forhandle særdeles attraktive medlemsfordele hjem. Vi er glade for fortsat at kunne tilbyde vores medlemmer Codans kvalitetsprodukter med gode medlemsrabatter. Men kvaliteten er også afgørende, og meget få klager årligt fra de 36.000 djøf-medlemmer, der er kunder hos Codan, har haft stor betydning for os", siger Tomas Therkildsen.

Djøfs og Codans mangeårige partnerskab fremhæves af Scott Ørmen, der er administrerende direktør i Codan, som en ægte win-win-relation, der bygger på tillid og gode resultater for begge parter:

"Stærke partnerskaber er en vigtig komponent i vores forretningsstrategi, og vi ser frem til et styrket samarbejde med Djøf, hvor vi vil arbejde for at gøre vores produkter og services endnu mere konkurrencedygtige og kundeorienterede, så de er tilpasset Djøf-medlemmernes behov", siger Scott Ørmen, administrerende direktør i Codan.

Samarbejdets fokusområder
Samarbejdet betyder for det første, at Codan og Djøf arbejder på et øget udbud af differentierede forsikringsprodukter, der ligger kvalitetsmæssigt over markedsniveau samt udvikle nye produktpakker, der er særlig relevante for Djøfs medlemmer.

For det andet vil Djøf og Codan have et fælles fokus på en god, smidig oplevelse med udvikling af digitale brugerløsninger, der bedst muligt understøtter medlemmernes behov.

For det tredje vil Codan investere i, at Djøf får opbygget en velfungerende forsikringsafdeling samt opbygning af en investeringspulje med henblik på at yde forsikringsrådgivning til Djøfs medlemmer.

Yderligere informationer
Tomas Therkildsen, adm. direktør i Djøf, tlf. 20 42 80 23.
Anders W. Frederiksen, kommunikationschef i Codan, tlf. 30 37 75 67

Nøgleord

Billeder

Scott Ørmen, Administrerende Direktør i Codan og Tomas Therkildsen, Administrerende Direktør i Djøf
Scott Ørmen, Administrerende Direktør i Codan og Tomas Therkildsen, Administrerende Direktør i Djøf
Download
Scott Ørmen, Administrerende Direktør i Codan og Tomas Therkildsen, Administrerende Direktør i Djøf
Scott Ørmen, Administrerende Direktør i Codan og Tomas Therkildsen, Administrerende Direktør i Djøf
Download

Links

Information om Codan Forsikring A/S

Codan Forsikring A/S
Codan Forsikring A/S
Gammel Kongevej 60
1790 København V

3355 5555https://www.codan.dk/

Om Djøf
Djøf er faglig organisation for samfundsvidenskabelige og erhvervsøkonomiske akademikere og studerende. De 95.000 medlemmer arbejder på alle niveauer i den private og offentlige sektor i Danmark og udlandet.

Om Codan
Codan er blandt Danmarks største og ældste forsikringsselskaber for både virksomheder og husstande. Codan er en del af RSA Group, der er et af verdens største globale forsikringsselskaber. For Codans kunder betyder det, at vi er repræsenteret og kan hjælpe over hele verden.

Følg pressemeddelelser fra Codan Forsikring A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Codan Forsikring A/S

Codan får ny pressechef23.1.2020 09:00:00 CETPressemeddelelse

Troels Karlskov er tiltrådt som ny pressechef i Codan Forsikring. Han er ansvarlig for medierelationer, pressehåndtering og PR-aktiviteter. “Codan er i fuld gang med en spændende udvikling, og med ansættelsen af Troels Karlskov får vi et ungt og stærkt talent i rollen som pressechef, der skal fortsætte arbejdet med at styrke Codans position med strategisk og proaktiv kommunikation. Vi er et hus med over 100 års historie, og jeg ser frem til bygge videre på det gode udgangspunkt med nye kræfter som Troels,” siger Mette Heering Pontoppidan, Marketing & Communications Director, Codan. Troels Karlskov, 30 år, kommer fra en stilling som fungerende pressechef og Public Relations Manager i flyselskabet SAS. Han er uddannet cand.comm. i journalistik og har en baggrund som journalist hos DR Nyheder, hvor han både har lavet TV, radio og digitalt indhold. “Skiftet til Codan er et skridt ind i en spændende og betydningsfuld branche. Jeg glæder mig til at videreudvikle og udbrede fortællingen om en

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum