Djøf

Djøf inviterer: Få svaret på meningen med arbejdslivet

Del

Djøf Festival 2022 sætter den 24. maj fokus på en række af tidens store spørgsmål om, hvordan vi sikrer et godt, balanceret og langt arbejdsliv. Pressen er velkommen til at deltage.

Oplev tankevækkende talks og sprudlende indspark. Poetry slam og filosofiske betragtninger, der vender begreberne på hovedet.

Djøf festival er en powerfuld perlerække af talks, samtaler og interviews om de bevægelserog tendenser, som former og forandrer vores arbejdsliv. Nu. Og i fremtiden.

De knap 2.000 deltagere kan vælge imellem mere end 23 indlæg og debatter, der perspektiverer forskellige aspekter af arbejdslivet.

Mød blandt andre

  • Professor og forfatter Svend Brinkmann, som tager os med på en dannelsesrejse om meningen med arbejdslivet.
  • Psykolog og forfatter Malene Friis Andersen og tidligere adm. direktør i Codan, Christian Baltzer perspektiverer, om lederskabet, kollegaskabet og kaffemaskinekulturen kan overleve på den digitale arbejdsplads.
  • Psykolog og forfatter Christina Lundsgaard Ottsen sætter ord på, hvad der sker med vores trivsel og resultater, når vi insisterer på forskelligheden på arbejdspladsen. Hvordan diversitet kan være et værn mod bias, vanetænkning og dårlige beslutninger.
  • Forfatter og rådgiver Pernille Garde Abildgaard fortæller om, hvordan man kan få succes med en 4-dages arbejdsuge.
  • Ledelsesrådgiver og forfatter Christian Ørsted, underviser, forfatter og ekspert i hybridledelse Lise Dahl Arvedsen og forsker Anders Raastrup Kristensen diskuterer det grænseløse arbejde.
  • Arkitekt Anne Sarto og adfærdsforskerog forfatter Peter Holdt Christensen gør os klogere på, om faste pladser på kontoret er fortid.

Du kan se hele programmet her: Djøf Festival 2022 | Djøf (djoef.dk)

Tid og sted

Djøf Festival finder sted den 24. maj kl. 15.00-20.30 på Lokomotivværkstedet, Otto Busses Vej 5A, 2450 København SV.

Redaktionen er velkommen til at deltage i hele eller dele af programmet.

Få mere at vide

Arrangementschef Mette Rendtorff, tlf. 3395 9728, mre@djoef.dk

Links

Information om Djøf

Djøf
Djøf
Gothersgade 133
1123 København K

33 95 97 00https://www.djoef.dk/

Djøf er faglig organisation for jurister og jurastuderende samt erhvervsøkonomiske og samfundsvidenskabelige kandidater og studerende. Vi repræsenterer 107.000 medlemmer, der arbejder på alle niveauer i det private og det offentlige i Danmark og udlandet. Mange arbejder med analyse, strategi, økonomi, jura, udvikling og kommunikation. En stor del er ledere, og endnu flere ønsker at blive det.

Som fagforening arbejder vi for at optimere medlemmernes arbejdsliv ved at sikre ordentlige løn- og arbejdsvilkår og give inspiration til karrierevalg, faglig udvikling, netværk og nye muligheder. Som medlemmer bruger vi hinanden til at blive bedre og skaber et solidt grundlag for at træffe vigtige beslutninger i vores arbejdsliv og studieliv. Sammen arbejder vi for at udvikle samfundet til gavn for alles bedste.

Følg pressemeddelelser fra Djøf

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Djøf

Djøf: Fint med lidt tidligere pension, men der skal investeres massivt i det gode arbejdsliv4.5.2022 09:40:45 CEST | Pressemeddelelse

Pensionskommissionens rapport indeholder gode pointer om at gentænke overgange mellem arbejde og pension. Vi bør have et langt større fokus på, hvordan danskerne kan have både lyst og kræfter til et langt arbejdsliv - for nogle ovenikøbet længere end den fastsatte pensionsalder. Det kalder på konkrete indsatser for at forbedre arbejdsmiljø og trivsel - og for muligheder for at skifte spor eller holde pauser undervejs, siger Sara Vergo, formand for Djøf.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum