MoneyArcher.com

Din løn vs. Cristiano Ronaldo

Del

Du er sikkert klar over at fodboldstjerner som Cristiano Ronaldo tjener meget mere end dig. Men hvor meget er det egentlig?

Hos MoneyArcher.com har de valgt at lave en beregner, der hurtigt og simpelt viser dig hvor lang tid det vil tage en håndfuld fodboldstjerner at tjene det samme som dig. 

Du indtaster simpelt din løn i beregneren, og får straks derefter vist hvor lang tid det tager for Ronaldo og Messi, at tjene det samme som du gør.

Du kan teste din løn mod Ronaldos her.

Ud over Ronaldo og Messi, kan du også nemt se hvor lang tid det vil tage to af de store superligastjerner og en af de store fra Bundsligaen at tjene det samme som dig. 

"Vi synes selv det er rigtig sjovt at se hvor lang tid, eller nærmere hvor kort tid, der går for stjerner som Ronaldo, før de har tjent det samme som en selv" udtaler Rolf fra Moneyarcher.com, og han tilføjer, "Derfor har vi også planer at udvide dette med flere sammenligninger indenfor andre områder". 

Hvis du selv har en wordpress hjemmeside, så kan det også nævnes, at MoneyArcher har valgt at gøre deres lille plugin sammenligning af indkomst tilgængelig for alle. Du kan finde og installere pluginet her: https://wordpress.org/plugins/compare-your-income-moneyarcher/

Nøgleord

Links

Information om MoneyArcher.com

MoneyArcher.com
MoneyArcher.com
Borupvang 2b
2750 Ballerup

https://moneyarcher.com/dk/

Moneyarcher.com giver danskerne en oversigt over de bedste lån. MoneyArcher.com gør det lidt nemmere at undgå at låne penge det dyreste sted.

Følg pressemeddelelser fra MoneyArcher.com

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra MoneyArcher.com